Δήμος Κηφισιάς

📍Με δυναμική συμμετοχή πολιτών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Ιουλίου η εθελοντική δράση καθαρισμού του Δήμου στο Δάσος Φασίδερη.

By  | 


🌳Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δημάρχου Κηφισιάς Βασίλη Ξυπολυτά και της Υπεύθυνης Εθελοντικών Δράσεων του Δήμου, Σοφίας Μυστακίδου, πολίτες, οικογένειες, μικροί μεγάλοι μαζί με αντιδημάρχους, εντεταλμένους συμβούλους και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ήταν συνεπείς στο πρωινό ραντεβού για τον καθαρισμό του καταπράσινου δάσος, εντός των ορίων Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης.

🪵Μεσούσης της αντιπυρικής περιόδου, χάρις στην πολύτιμη προσπάθεια όλων των εθελοντών, που ήταν εφοδιασμένοι με σακούλες απορριμμάτων, γάντια και τσουγκράνες από τον Δήμο, άπαντες προσπάθησαν επί ώρες να συλλέξουν όσα περισσότερα απορρίμματα, αλλά και κλαδιά που βρίσκονταν στο δάσος, παραδίδοντας ένα μεγάλο μέρος -τελικά- καθαρό και απαλλαγμένο από κάθε λογής εύφλεκτο υλικό. Στο πλαίσιο της εθελοντικής δράσης συνελέγησαν πάνω από 100 κιλά πλαστικών, γυαλιών, φερτών, οικοδομικών υλικών, κλαδιών κ.α.

🚜Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι ο Δήμος συνέδραμε με έμψυχο δυναμικό και οχήματα έργου το σημαντικό έργο της εθελοντικής ομάδας, που έχει συσταθεί από την έναρξη της θητείας της νέας Δημοτικής Αρχής.

📌Διαβάστε περισσότερα: https://www.kifissia.gr/el/KATHARISMOS


Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds