ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στέλιος Καζαντζίδης -Υπάρχω- ο μύθος ζει… στο Θέατρο Άλσος την Τρίτη 23 Ιουλίου στις 20:30

By  | 


Μια μουσικοθεατρική παράσταση αφιερωμένη στη ζωή και τα τραγούδια του θρύλου της μουσικής, Στέλιος Καζαντζίδης! Ένας μύθος. Ένα όνομα που έμεινε στις καρδιές μας μέσα από το έργο του, αμέτρητα λαϊκά τραγούδια που ερμήνευσε με ένα εντελώς προσωπικό τρόπο και μια ζωή πλούσια.

Η μουσικοθεατρική παράσταση αφιερωμένη στη ζωή και τα τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη είναι ένα ταξίδι που βασίζεται στις μοναδικές αφηγήσεις της συζύγου του Βάσως Καζαντζίδη και σε κείμενα του στιχουργού Ηλία Φιλίππου.

Στην ιδέα αυτής της παράστασης συμπράττουν ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος στην παρουσίαση και ο Νίκος Σούλης ο οποίος υπογράφει τη σκηνοθεσία.

Τα τραγούδια ερμηνεύουν δύο γνήσιες λαϊκές φωνές ο Πέτρος Ίμβριος και ο Γιώργος Δασκουλίδης οι οποίοι θα χαρίσουν την Τρίτη 23 Ιουλίου στο Θέατρο Άλσος μερικές από τις μεγάλες αξέχαστες επιτυχίες του Στέλιου Καζαντζίδη, ενός σπουδαίου καλλιτέχνη.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds