Γειτονικοί Δήμοι

Επίσκεψη του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στο Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου με αφορμή την έναρξη των μαθημάτων των καλλιτεχνικών / χορευτικών τμημάτων και του Δημοτικού Ωδείου

By  | 

Θ. Αμπατζόγλου: «Στον Δήμο μας λειτουργεί το πιο σύγχρονο εργαστήρι παραγωγής Τέχνης και Πολιτισμού στα Βόρεια Προάστια»

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020 στο Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου, παρουσία του Προέδρου της ΚΕΔΑ Νίκου Πέππα, με αφορμή την έναρξη των μαθημάτων στα Ερασιτεχνικά Καλλιτεχνικά Τμήματα, τα Τμήματα Ρυθμικής και Μπαλέτου του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου και του Δημοτικού Ωδείου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου περιηγήθηκε σε όλους τους χώρους του Κέντρου και συνομίλησε με τους μαθητές διαφόρων τμημάτων όπως χορού και κοσμήματος / κομποδετικής κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής τους διαδικασίας. Επίσης ενημερώθηκε για την εφαρμογή των μέτρων πρόληψης κατά της διασποράς του covid-19 και των γενικότερων συνθηκών λειτουργίας του Κέντρου. Ο Δήμαρχος τέλος επισκέφτηκε και το ανακαινισμένο υπόγειο πάρκινγκ του Κέντρου όπου υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν φιλοξενίας των ΙΧ όλων όσοι συμμετέχουν στα τμήματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού.

Μετά το πέρας της επίσκεψής του ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου μας γίνεται μία πολύ σοβαρή δουλειά τόσο από το προσωπικό της ΚΕΔΑ όσο και από τους έμπειρους δασκάλους, σε μεγάλους και πλήρως εξοπλισμένους χώρους. Ιδιαιτέρως αυτή τη δύσκολη εποχή λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά του covid-19. Επιπλέον o ανακαινισμένος χώρος στάθμευσης επιτρέπει στους μαθητές των τμημάτων την εύκολη πρόσβαση. Καλώ τους Μαρουσιώτες όλων των ηλικιών να εγγραφούν στα τμήματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού. Η δημιουργική – καλλιτεχνική απασχόληση και εκπαίδευση που προσφέρεται από τον Δήμο μας είναι υψηλού επιπέδου και η πληθώρα των επιλογών κάνουν τον χώρο αυτό το πιο σύγχρονο εργαστήρι παραγωγής Τέχνης και Πολιτισμού στα Βόρεια Προάστια».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds