Δήμος Κηφισιάς

Τελικές Γιορτές Ακαδημιών από την ΑΕΝΚ

By  | 

1994-2024: 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΕΝΚ
…………………………………………………..
ΤΕΛΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ !!!
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η τελευταία προπόνηση των τμημάτων των Ακαδημιών της ΑΕΝΚ (από την κατηγορία ΜΙΝΙ μέχρι το ΤΖΟΥΝΙΟΡ) αποτελεί ξεχωριστή μέρα…μια γιορτή του μπάσκετ.
Είναι η μέρα που τα παιδιά επιβραβεύονται για την προσπάθειά τους για όλη την χρονιά και παίρνουν όλα από ένα μετάλλιο, που φέτος είναι επετειακό των 30 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου μας.
Επίσης γίνονται και διαγωνιστικά παιχνίδια με ξεχωριστά μετάλλια για τους νικητές.
Σε κάποια τμήματα έγινε και αγώνας μεταξύ γονέων κα παιδιών. Ήταν μία από τις καλύτερες εικόνες, που είδαμε αυτή τη χρονιά στο γήπεδό μας.
Το ΔΣ της ΑΕΝΚ συγχαίρει όλα τα παιδιά για την αγάπη που δείχνουν στο άθλημα του μπάσκετ…. Ευχαριστεί όλους τους προπονητές και τις προπονήτριες καθώς και τους εφόρους των τμημάτων, για την σημαντική τους υποστήριξη. Τέλος συγχαίρει τους γονείς, που υποστηρίζουν τα παιδιά τους να κάνουν αυτό που αγαπάνε …το καλύτερο ομαδικό άθλημα… το ΜΠΑΣΚΕΤ.
Σας περιμένουμε τον Σεπτέμβριο !!
Η ΑΕΝΚ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ …ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds