Δήμος Κηφισιάς

Έκθεση Εργαστηρίου Ζωγραφικής Παιδιών & Εφήβων

By  | 

Έκθεση Εργαστηρίου Ζωγραφικής Παιδιών & Εφήβων

Ο Νίκος Καζαντζάκης έγραφε:

«Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα».

Στην ετήσια έκθεση του Εργαστηρίου ζωγραφικής τα παιδιά και οι έφηβοι της Κηφισιάς εξέθεσαν την δημιουργική εργασία τους.

Εντυπωσίασαν για ακόμα μια χρονιά οι καλλιτεχνικές δημιουργίες των παιδιών και των εφήβων του Εργαστηρίου Ζωγραφικής του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς, σε διδασκαλία της ζωγράφου-εκπαιδευτικού Φρόσως Μαλέα, στην καθιερωμένη έκθεση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος»  από το Σάββατο 3 έως και την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020. Στην έκθεση υπήρχαν έργα ζωγραφικής με πολλές τεχνικές και διαφορετικά υλικά (μολύβια, τέμπερες, ακουαρέλες, μελάνια κλπ.). Κάνοντας συνδυασμό μεικτών τεχνικών (π.χ. ζωγραφική και κολλάζ), τα παιδιά δημιούργησαν έργα και τρισδιάστατες κατασκευές (κούκλες κ.α.).

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που επιβάλει ο ΕΟΔΥ.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds