Αστρολογικά νέα

Αστρολογικά Νέα 5-11 Οκτωβρίου

By  | 

Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Μια εβδομάδα με έντονο ενδιαφέρον, ξετυλίγεται με τρόπο σύνθετο και οριστικό. Μοιάζει, πως σημαντικές διαφοροποιήσεις (σε συνεργασίες και αποφάσεις), εκπλήσσουν… ίσως και θετικά.

Η έννοια δόμηση-αποδόμηση και μετασχηματισμός, θα είναι κυρίαρχη. Παρασκηνιακές δράσεις, κρατούν τα ηνία καλά, ενώ παράλληλα, οι εκβιαστικές κινήσεις… αλλά και το ξεκαθάρισμα λογαριασμών (κάθε είδους), θα φτάσουν στο πικ.

Στο θετικό κλίμα της εβδομάδας, δείχνει πως οι περίεργες και ανατρεπτικές λύσεις, θα γίνουν το αντικείμενο συζήτησης, ….και ίσως,… αυτό σχετίζεται με τον τομέα της Υγείας, και παράλληλα, με τον τομέα της Παγκόσμιας και εγχώριας καινοτομίας…! Οι νέες τεχνολογίες, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην καθημερινότητά μας, σε σημείο, που έως τώρα, …δεν είχαμε δει!

Σοβαρός κίνδυνος, είναι η υπεραισιοδοξία, η οποία δεν θα έπρεπε να έχει χώρο σε συνεργασίες και επαφές, εάν πρώτα, δεν γίνει… η σωστή ανάλυση και καταγραφή όλων των αναγκών. Η καθημερινότητα μας, χρειάζεται λύσεις, που όμως, οι λύσεις αυτές, θα πρέπει να πηγάζουν από ρεαλιστικά και ωφέλιμα κίνητρα. Κίνητρα, που έχουν ως βάση τον Άνθρωπο και τις ανάγκες του, με ότι …και αν αυτό συνεπάγεται!

Ιδιαίτερη προσοχή, χρειάζεται στην τάση μας για κυριαρχία, ….και πρέπει να αναγνωρίσουμε, ότι ενδέχεται, η στάση μας αυτή, να πιέζει τα όρια και τις αντοχές. (Είτε τα δικά μας, είτε των άλλων).

Η πρόταση διαχείρισης, προκύπτει από τη διάθεσή μας για αλλαγή. Η μετακίνηση της θέσης μας, …θα μας βοηθήσει, να έχουμε μια νέα οπτική γωνία, …μέσα στα πράγματα!

https://ouranokatevatoi.blogspot.com/

ΚΡΙΟΣ

Έντονη θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την εβδομάδα αυτή. Ο κυβερνήτης σας Άρης, σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Ενεργοποιεί ένστικτα, που πηγάζουν από τα βαθύτερα στρώματα της ύπαρξης. Το πάθος, αλλά και η διάθεσή σας για ψυχολογικό έλεγχο, ίσως τώρα, πάρει μια μεγαλύτερη έκταση. Θα ήταν πολύ χρήσιμο, να εκτονώσετε την ενέργεια σας, σε σωματική άσκηση. Προσέξτε τη διάθεσή σας, …για εμπλοκή σε καυγάδες. Ιδιαίτερα, αν έχετε κάποιο σημείο αναφοράς, γύρω από την 22η και 23η μοίρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα αρχίζει με τη Σελήνη στο ζώδιο σας. Οι εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου, θα αναπτύξουν μια ιδιαίτερη δύναμη. Όμως, μια ιδιαίτερη παγίδα για εσάς, θα ήταν να κινηθείτε, δίχως τη διάθεση για αλλαγή. Οι εκπληκτικές ευκαιρίες για εσάς, θα ήταν μόλις διαπιστώσετε, ότι οι ιδέες σας έχουν γερή  βάση για εφαρμογή. Εμπιστευτείτε τις πρακτικές σας ικανότητες, και απελευθερώστε τα ένστικτά σας, με τρόπο χρήσιμο και δημιουργικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής, παραμένει στον Σκορπιό, και κάνει μια ενδιαφέρουσα όψη με τον Ουρανό. Καθημερινές και πρακτικές λύσεις …θα κινήσουν τα νήματα, …με τρόπο, που θα είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικός. Ο τρόπος που αναλύετε τα γεγονότα, προέρχεται από τις εσωτερικές σας ανάγκες. Δείτε με ξεκάθαρο τρόπο τα πράγματα. Το σίγουρο είναι, ότι  θα είστε οι κερδισμένοι ,της εβδομάδας αυτής. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή! Κυρίως, εάν έχετε πλανήτες από την 21η έως και την 24η μοίρα. Υπάρχει μια τεράστια ψυχολογική ανάγκη για δράση, …που όμως, δεν είναι με τον τρόπο που για εσάς θα ήταν οικείος. Συναισθηματικές εξάρσεις και ίσως υπερβολές, θα βρίσκονται στο μενού της καθημερινότητας. Οι εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου θα είστε πιο χαλαροί. Οι εκπρόσωποι του 2ου δεκαημέρου, ίσως να βρείτε τη λύση, που θα ήταν για εσάς συμβατή.


ΛΕΩΝ

Ο κυβερνήτης σας Ήλιος, σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Δία από τον Αιγόκερω. Οι εκπρόσωποι του 2ου και 3ου δεκαημέρου, θα εξετάσουν, …τυχόν μεγαλεπήβολα σχέδια, τα οποία όμως, ενδέχεται να είναι, μια πολύ όμορφη υπερβολή. Παν μέτρον άριστο λοιπόν και όλα θα είναι εντάξει. Η υπεραισιοδοξία σας όμως δεν θα είναι …και τόσο βοηθητική! Γι αυτό  καλό θα ήταν, να σκέφτεστε με γνώμονα την υπομονή. Κρατήστε όσο το δυνατόν χαμηλούς τόνους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής, κινείται με τρόπο επιφυλακτικό. Ωστόσο, οι ιδέες σας μοιάζουν να είναι εκρηκτικές. Οι εκπρόσωποι από την 9η έως και την 11η μοίρα, θα νιώσετε πιο έντονα την επίδραση. Ο Χείρωνας σε όψη με τον αστεροειδή Υγεία, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για λύσεις. (Αν και αυτό, είναι κάτι που σηκώνει συζήτηση). Ο τομέας της υγείας, είναι το Α και το Ω. Ανακαλύψτε τις σωστές και χρήσιμες κινήσεις, με στόχο την αποφόρτιση …. έντασης!


ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος, διανύει για εσάς, το 2ο δεκαήμερο. Βρίσκεστε σε επίπεδο διπλωματικής έξαρσης! Προσπαθείτε να βρείτε ισορροπίες, που στόχο έχουν τη δικαιοσύνη. (Είτε σε προσωπικό, είτε σε κοινωνικό επίπεδο). Οι εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου, ενδέχεται να έρθετε αντιμέτωποι με εντάσεις. Είτε αυτές είναι ορατές και ξεκάθαρες, είτε υποβόσκουν… και κινούνται σε παρασκηνιακό επίπεδο. Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη, κινείται μεθοδικά, παρουσιάζοντας αξιόλογες λεπτομέρειες (που έως τώρα, δεν ήταν ιδιαίτερα εμφανείς).  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε την ανάγκη, να κάνετε σημαντικές αλλαγές. Θα τις κάνετε όμως; Είστε ένα σταθερό ζώδιο, που δύσκολα αλλάζει τις πεποιθήσεις και τις αξίες του. Μήπως όμως ήρθε η ώρα, για να βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας; Το σίγουρο είναι, ότι σε διανοητικό επίπεδο, έχετε όλη τη »φόρμα» εφαρμογής. Ο κυβερνήτης σας Άρης, ενεργοποιείται από την όψη τετραγώνου, σε συνέργεια με τον κυρίαρχο συγκυβερνήτη σας Πλούτωνα. Είναι δηλαδή, σαν να λέμε, ότι έχετε σωματική και ψυχική δύναμη. Δύναμη, να μετασχηματίσετε ότι επιθυμείτε (από όποιο επίπεδο και αν αυτό προέρχεται).

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο κυβερνήτης σας Δίας, σας χαρίζει άμετρη αισιοδοξία. Έχετε πίστη στον εαυτό σας! Η όψη με τον Ήλιο από τον Ζυγό, σας κάνει να νιώθετε, …πως θα εξελιχθείτε κοινωνικά! Η συνέργεια των 2 ευεργετών πλανητών (Ήλιος-Δίας), »ρίχνει άπλετο φως σε κάθε σκιά, που κάνει τα πάντα, να μοιάζουν αρμονικά. Είναι όμως έτσι; Οι οικογενειακές σχέσεις, (και μιλώ συμβολικά), έχουν και τη δόνηση τετραγώνου Άρη / Πλούτωνα. (Άρα, κάποιοι ζορίζονται, και κάποιοι πιστεύουν, ότι όλα θα πάνε καλά).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εβδομάδα των άκρων; Πόσο πολύ θα μπορούσατε να τεντώσετε το σκοινί; Αντέχετε; Εάν είστε εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου αντέχετε πολλά. Με φυσική ρώμη και αντοχή, πιστεύετε ότι μπορείτε να αποκρούσετε κάθε εμπόδιο. Εδώ όμως δημιουργείται ένα σημαντικό ερώτημα. Ποιος είναι ο λόγος …που θα πρέπει να αναμετρηθείτε; Μήπως σκιές από το παρελθόν, επισκιάζουν τις δράσεις σας; Δημιουργείστε τις κατάλληλες προϋποθέσεις, ώστε να βρείτε  λύσεις. Ξεπεράστε τα προβλήματα σας από το παρελθόν. Σκάψτε βαθιά μέσα σας, …και εμπιστευθείτε τις ικανότητές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Ουρανός, σχηματίζει όψη με τον πολύ καλό σας συνεργάτη Ερμή. Όσοι έχετε σημεία και πλανήτες από την 9η έως και την 11η μοίρα, έχετε θαυμάσιες ευκαιρίες. Οι ιδέες σας μπορούν να βρουν γόνιμο έδαφος. Επενδυτικές ευκαιρίες που πηγάζουν από το παρελθόν, αποκτούν σάρκα και οστά. Σημαντική στιγμή, είναι η στιγμή που θα αντιληφθείτε, ότι η ψυχολογική σας κατάσταση, είναι η προϋπόθεση για την επιτυχία. Εμπιστευθείτε τα  σχέδια σας! Δουλέψτε σε ψυχολογικό επίπεδο… και δείτε τη διάθεσή σας να αλλάζει προς το καλύτερο.

ΙΧΘΥΣ

Ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας Δίας, σχηματίζει ένα πολύ σημαντικό τετράγωνο, με τον Ήλιο από το Ζυγό. Η τόνωση της συναισθηματικής σας διάθεσης, θα σας δώσει το κατάλληλο κίνητρο, ….έτσι ώστε, να επεκταθείτε προς πολλές κατευθύνσεις. Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο, προετοιμάζει το έδαφος…., για τις πιο εξιδανικευμένες συνθήκες. Βρείτε το χρόνο, να γειώσετε τις σκέψεις σας, σε χαρτί και μολύβι, …με διάφορα χρώματα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή, σε ότι δείχνει υπερβολικό. Κάντε μεθοδικές κινήσεις. 

Χαρά, για το »Kifissia Radio News – Κifissia Νorth City» Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds