Γειτονικοί Δήμοι

Συνάντηση Δημάρχου Βριλησσίων, Ξένου Μανιατογιάννη, με τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Β/Α Αττικής, Ταξίαρχο κ. Παναγιώτη Κολλίντζα .

By  | 

Σε κλίμα καλής συνεργασίας πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δημάρχου Ξένου Μανιατογιάννη με τον Ταξίαρχο κ. Παναγιώτη Κολλίντζα, για ζητήματα ενίσχυσης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, στην ευρύτερη περιοχή των Βριλησσίων.   Ο Δήμαρχος επεσήμανε στον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Β/Α Αττικής, τη σπουδαιότητα της καλύτερης αστυνόμευσης στη περιοχή προκειμένου οι πολίτες να νιώθουν και να είναι ασφαλείς.    Από την πλευρά του ο Ταξίαρχος κ. Παναγιώτης Κολλίντζας εξέφρασε την πρόθεση του για εφαρμογή επιχειρησιακού σχεδίου αποφυγής παραβατικών κρουσμάτων στην πόλη των Βριλησσίων και γενικότερα στον Β/Α τομέα ευθύνης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds