Γειτονικοί Δήμοι

Δήλωση Δημάρχου μετά τον ορισμό Αντιδημάρχων

By  | 

Με απόφαση του ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης όρισε  Αντιδήμαρχο Εκπαίδευσης, Κοινωνικής Πολιτικής και Αθλητισμού τη Δέσποινα Μεντεσίδου και Αντιδήμαρχο Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών τον Σταύρο Μονεμβασιώτη

O Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης προέβη στης εξής δήλωση:

«Ευχαριστώ θερμά τον Γιώργο Καρύμπα και τον Αντώνη Τσελέντα για τη σημαντική συνεισφορά τους κατά τη θητεία τους σε θέσεις Αντιδημάρχων. Συνέβαλαν σε μεγάλο βαθμό στην επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει από την αρχή αυτής της θητείας και τις οποίες με συνέπεια υλοποιούμε».

Στους νέους Αντιδημάρχους Δέσποινα Μεντεσίδου και Σταύρο Μονεμβασιώτη, εύχομαι κάθε επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα. Είμαι βέβαιος ότι μαζί με τους άλλους Αντιδημάρχους θα αποτελέσουν μια ισχυρή ομάδα εργασίας. Μαζί και σε στενή συνεργασία με τους εργαζόμενους στον Δήμο θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πολιτών. Ο στόχος μας είναι να γινόμαστε κάθε ημέρα καλύτεροι και έτσι να κάνουμε τη ζωή όλων μας στην πόλη μας ακόμη καλύτερη».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds