Περιφέρεια Β.Αττικης

Στον τελικό του Basketball Champions League ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

By  | 

Γ. Πατούλης: «Η πρώτη μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση που υλοποιήθηκε κατά την περίοδο της πανδημίας ήταν μια πραγματική γιορτή για το άθλημα του Μπάσκετ. Η Περιφέρεια Αττικής συνέβαλε έμπρακτα στη διεθνή προβολή της Αττικής»

20201005 final8

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης παραβρέθηκε χθες το βράδυ στον τελικό του Basketball Champions League στον οποίο αναμετρήθηκαν για το τρόπαιο ΑΕΚ και Μπούργος. 

Στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του ΟΑΚΑ χωρίς θεατές λόγω Covid 19, η ισπανική ομάδα Μπούργος  κατέκτησε το BCL. Η Περιφέρεια Αττικής συνέβαλε στην επιτυχή διοργάνωση του «2020 Basketball Champions League Final 8», τόσο οικονομικά, όσο και με τη διενέργεια 500 προληπτικών ελέγχων για την ανίχνευση του Covid-19.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λ. Αυγενάκη, του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, Γ. Μαυρωτά, του Προέδρου του FIBAΧαμάνε Νιάνγκ, του εκτελεστικού διευθυντή του FIBA Champions League, Πατρίκ Κομνηνού, του γενικού γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Π. Τσαγκρώνη, του Προέδρου της ΚΑΕ ΑΕΚ Μ. Αγγελόπουλου, του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Ν. Πέππα και παραγόντων του Μπάσκετ.

Μετά την ολοκλήρωση του τελικού ο Περιφερειάρχης Αττικής δήλωσε:

«Η πρώτη μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση που υλοποιείται κατά την περίοδο της πανδημίας ήταν μια πραγματική γιορτή για το άθλημα του Μπάσκετ. Η Περιφέρεια Αττικής συνέβαλε έμπρακτα στη διεθνή προβολή της Αττικής. Η απόφαση να φιλοξενηθεί στην Αττική μία τόσο σημαντική διοργάνωση με διεθνή εμβέλεια, είχε σημαντικά οφέλη. Δόθηκε μια ευκαιρία να προβληθεί η Αττική να ενισχυθεί η υπεραξίας της και να αναδειχθούν τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, σε διεθνές επίπεδο. Τηρήθηκαν αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα και αποδείξαμε ότι μπορούμε να φιλοξενήσουμε σημαντικές διοργανώσεις, με ασφάλεια».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds