Περιφέρεια Β.Αττικης

Σε εφαρμογή οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Περιφέρεια Αττικής στη Λεωφόρο Αθηνών –Σουνίου. Με φωτεινούς σηματοδότες θα γίνεται εναλλάξ η κυκλοφορία από το πλήρες πλάτος εναπομένουσας σήραγγας «Λουμπάρδα» (Τρύπες του Καραμανλή)

By  | 

Γ. Πατούλης: «Για την αποφυγή ταλαιπωρίας είναι αναγκαία η τήρηση από τους οδηγούς των υποδείξεων της τροχαίας και της σήμανσης της Διεύθυνσης Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής»

Ενεργοποιήθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι φωτεινοί σηματοδότες (δύο στο ρεύμα προς Σούνιο και ένας στο ρεύμα προς Αθήνα),  ώστε να γίνεται εναλλάξ  η κυκλοφορία από το πλήρες πλάτος εναπομένουσας σήραγγας «Λουμπάρδα» (Τρύπες του Καραμανλή).

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι επιτόπια επίσκεψη γιανα επιθεωρήσει τις εργασίες και να ενημερωθεί για την πορεία υλοποίησης του έργου.

Ο Γ. Πατούλης με δηλώσεις του επισημαίνει ότι για την αποφυγή ταλαιπωρίας των οδηγών είναι αναγκαία η τήρηση των υποδείξεων της τροχαίας και της σχετικής σήμανσης της Διεύθυνσης Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής.

Όπως υπογράμμισεη επιλογή ενεργοποίησης του φωτεινού σηματοδότη προκρίθηκε σε συνεννόηση με την Τροχαία Αθηνών, καθώς κρίθηκε ότι επιτυγχάνει το υψηλότερο επίπεδο οδικής ασφάλειας για τους χρήστες της οδού με την μικρότερη δυνατή όχληση.

Επιπλέον επισήμανε ότι σε περίπτωση που οι οδηγοί διαπιστώνουν κυκλοφοριακό φόρτο στο συγκεκριμένο σημείο καλό θα ήταν να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές.

Να σημειωθεί ότι τα έκτακτα μέτρα θα είναι σε εφαρμογή για διάστημα περίπου 25 ημερών, περίοδος κατά την οποία εκτιμάται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα αποκατάστασης των βλαβών στην κλειστή σήραγγα.

Τον Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη συνόδευαν στο σημείο επιθεώρησης η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος της Περιφέρειας Αττικής Ε. Κοσμίδη, ο Δήμαρχος Κρωπίας Δ. Κιούσης, ο Κίμωνας Λογοθέτης Σύμβουλος της Περιφέρειας σε θέματα οδικής Ασφάλειας, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης  Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής Π. Καρυώτης, αξιωματούχοι της Τροχαίας και της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και η Προϊσταμένη του τμήματος φωτεινής σηματοδότησης της Περιφέρειας Αττικής Σ. Αθανασοπούλου.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds