Θέατρο

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΖΙΩΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΚΟΡΦΙΑΤΙΚΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ

By  | 

Η Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, οριστικοποίησε τον καλλιτέχνη που θα είναι ο Τελετάρχης της φετινής 39ης απονομής των Θεατρικών Κορφιάτικων Βραβείων.

Ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Μουζακίτης, μέσω του γραφείου προέδρου της Ακαδημίας, δήλωσε τα εξής :

«Σήμερα, Κυριακή 27/9 και ώρα 01:45 π.μ., οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή του ηθοποιού Δημήτρη Μαζιώτη στη θέση του τελετάρχη και παρουσιαστή του Α’ Μέρους της τελετής απονομής. Το Δημήτρη Μαζιώτη τον σκέφτηκα αμέσως όταν έπαιζε στο θέατρο με τη φίλη μου Άννα Ανδριανού και όχι μόνο τώρα, που ξεχωρίζει στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Μαζί του, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί και είναι γνωστό εδώ και μέρες, την παρουσίαση θα κάνει η βραβευμένη με Κορφιάτικο Θεατρικό Βραβείο, ηθοποιός Νικολέττα Καρρά. Θέλω να ευχαριστήσω και τους δύο για την συμμετοχή τους σε μια εκδήλωση όπου τα βραβεία ανήκουν στους ανθρώπους του θεάτρου.»

Σχετικά με την επιλογή του αυτή, ο ηθοποιός Δημήτρης Μαζιώτης είπε:

«Κύριε Μουζακίτη, σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να με προτείνετε τελετάρχη της 39ης απονομής των Θεατρικών Κορφιάτικων Βραβείων 2020.

Αποδέχομαι με χαρά την πρόταση και εύχομαι τα καλύτερα για τη φετινή διοργάνωση.

Δημήτρης Μαζιώτης»

Η βραδιά θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Ø   Η τελετή τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του ΟΠΑΝ και της ΚΕΠΠ.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds