Γειτονικοί Δήμοι

Με εντολή του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στο Λύκειο Δροσιάς στο Ζάννειο

By  | 

Άμεση ήταν η αποκατάσταση των σοβαρών ζημιών που προκλήθηκαν από αγνώστους, τις προηγούμενες μέρες στο Λύκειο Δροσιάς στο Ζάννειο, προκειμένου το σχολείο να είναι και πάλι έτοιμο να υποδεχθεί τους μαθητές.

Με εντολή του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη τα συνεργεία του Δήμου Διονύσου αποκατέστησαν τις ζημιές σχεδόν στο σύνολό τους (βαψίματα, επισκευές κλπ) με ίδια μέσα και ελάχιστο κόστος, ενώ αύριο θα ολοκληρωθεί ο ελαιοχρωματισμός των εξωτερικών επιφανειών του σχολείου.

Σταδιακά θα ακολουθήσουν και περαιτέρω επισκευές / βελτιώσεις στο χώρο του σχολείου καθώς και αντικατάσταση του εξοπλισμού που καταστράφηκε, προκειμένου το Λύκειο Δροσιάς να επανέλθει στην προηγούμενη κι ακόμη καλύτερη κατάσταση. 

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds