ΜΟΥΣΙΚΗ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία

By  | 

Τη δύσκολη περίοδο που διανύει η ανθρωπότητα λόγω της πανδημίας οι ηλικιωμένοι συνάνθρωποί μας, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, χρειάζονται τη δική μας στήριξη.

Οφείλουμε να τους προστατεύουμε και να λαμβάνουμε όλα τα αναγκαία μέτρα για να μην νοσήσουν από τον κορωνοϊό.

Στην Περιφέρεια Αττικής από την πρώτη φάση της πανδημίας λάβαμε έκτακτα μέτρα για την προστασία τους σε Μονάδες Φροντίδας, ενώ αναπτύξαμε ένα δίκτυο υπηρεσιών το οποίο μπορούν να αξιοποιούν για ενημερώνονται σωστά και να προφυλάσσονται.

Ταυτόχρονα υλοποιούνται δράσεις που στόχο τους έχουν την ανάπτυξη μιας ασπίδας προστασίας και ασφάλειας. Ενδεικτικό παράδειγμα αποτελούν τα προγράμματα μας που αφορούν στον προσυμπτωματικό έλεγχο.

Είναι υποχρέωση όλων μας να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες και τα προβλήματά τους και να είμαστε δίπλα τους έμπρακτα και ουσιαστικά, αναγνωρίζοντας τα όσα μας πρόσφεραν.

Στο πλαίσιο αυτό, αναγνωρίζοντας τον δημιουργικό ρόλο που έχουν στη σύγχρονη κοινωνία, οφείλουμε να αναπτύξουμε ειδικές πολιτικές με έμφαση στην πρόληψη και στη βελτίωση του επιπέδου διαβίωσής τους.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds