Δήμος Κηφισιάς

Δράσεις στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κηφισιάς

By  | 

Οι Δράσεις με σκοπό την υποστήριξη των ανέργων ωφελούμενων του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Κηφισιάς πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία του Δημάρχου Κηφισιάς κ.Γιώργου Θωμάκου. Οι νέες δράσεις, οι οποίες αφορούν ατομικές συναντήσεις με τους ωφελούμενους του Κέντρου Κοινότητας έχουν ξεκινήσει και υλοποιούνται με επιτυχία από το μήνα Σεπτέμβριο.

Οι κεντρικοί άξονες των Δράσεων/Συναντήσεων είναι:

Η συμβουλευτική επαγγελματικής καθοδήγησης/σταδιοδρομίας
Η εκπαίδευση στις τεχνικές αναζήτησης εργασίας και ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων και,
Η σύνταξη βιογραφικού σημειώματος

Οι συγκεκριμένες δράσεις εντάσσονται στις συστηματικές προσπάθειες του Δήμου Κηφισιάς και του Δημάρχου κ.Γιώργου Θωμάκου, προκειμένου να προσφερθεί σε άνεργους δημότες η δυνατότητα της επικοινωνίας, της πληροφόρησης και οι προοπτικές να καταστούν πιο αποτελεσματικοί στην επίτευξη των επαγγελματικών τους στόχων.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds