Περιφέρεια Β.Αττικης

Η Περιφέρεια Αττικής τιμά τη σημερινή Ημέρα Μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών

By  | 

Γ. Πατούλης: «Τιμούμε τους εμπνευσμένους ευεργέτες μας που άλλαξαν το πρόσωπο της Ελλάδας. Ειδικά σε δύσκολες εποχές όπως αυτή που διανύουμε, αποτελούν φωτεινό φάρο και υψηλό πρότυπο για όλους μας»

2020930 everg

Εκδηλώσεις για τη σημερινή Ημέρα Μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών, διοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής. Το πρωί  πραγματοποιήθηκε δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών, ενώ ακολούθως ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν ο υφ. Παιδείας Β. Διγαλάκης, ο βουλευτής της ΝΔ Χ. Ταραντίλης, εκπροσωπώντας τη Βουλή, η Υπασπιστής Υποπλοίαρχος Κ. Πόρογλου εκπροσωπώντας την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Αικ. Σακελλαροπούλου, ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Σ. Κοκκινάκης, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων Γ. Αποστολόπουλος, ο Εκπρόσωπος της Εταιρείας Ελλήνων Ευεργετών Θ. Δημητρόπουλος και ο Υποπτέραρχος Κ. Παναγιωτόπουλος.  

Σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης  επισήμανε τα εξής:

«H ετήσια αυτή εκδήλωση τιμής στους εθνικούς μας ευεργέτες είναι το ελάχιστο που μπορεί να προσφέρει η κοινωνία και η ελληνική πολιτεία στη μνήμη τους. Τιμούμε τους εμπνευσμένους ευεργέτες μας που άλλαξαν το πρόσωπο της Ελλάδας. Ειδικά σε δύσκολες εποχές όπως αυτή που διανύουμε, αποτελούν φωτεινό φάρο και ισχυρό παράδειγμα για όλους μας. Το έργο τους, με κυρίαρχο το πνεύμα αλληλεγγύης αλλά και ανιδιοτελούς προσφοράς, πρέπει να είναι πρότυπο ζωής και κοινωνικής συμπεριφοράς για τις νέες γενιές που έρχονται, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για να αναδυθούν νέοι σύγχρονοι ευεργέτες.

Τους οφείλουμε πολλά και θα συνεχίσουμε να τους τιμούμε, όπως τους αξίζει».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds