Δήμος Κηφισιάς

Επιχειρηματικές ιδέες του τρίτου κύκλου του προγράμματος Στήριξης Επιχειρηματικότητας

By  | 

3 χρόνια Πρόγραμμα Στήριξης Επιχειρηματικότητας στον Δήμο Κηφισιάς
3 Κύκλοι /// 109 επιχειρηματικές Ιδέες /// 150 συμμετέχοντες


Ο Δήμος Κηφισιάς με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Θωμάκου συνεχίζεται με επιτυχία την υλοποίηση του 3ου κύκλου του Προγράμματος Στήριξης Επιχειρηματικότητας. Την εποπτεία του Προγράμματος έχει αναλάβει η Αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας Νίνα (Ασπασία) Βλάχου σε συνεργασία με τη συμβουλευτική εταιρία PRISMA CONSULTING.
Ο τρίτος Κύκλος του Προγράμματος ολοκληρώνεται στο τέλος του χρόνου, με τις επιχειρηματικές ιδέες να γίνονται πράξη.
Με τους συμμετέχοντες να έχουν παρακολουθήσει μέχρι σήμερα τα 11 από τα 12 Επιχειρηματικά Εργαστήρια και να είναι πλέον εφοδιασμένοι με γνώσεις και πρακτικές που τους δίνουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τη δική τους επιχείρηση.
Ο Δήμος Κηφισιάς σας παρουσιάζει τις επιχειρηματικές ιδέες του τρίτου κύκλου του προγράμματος ξεκινώντας από δύο καινοτόμες πλατφόρμες. Μέχρι τη λήξη του προγράμματος θα παρουσιαστούν όλες οι ομάδες.

Μέσω της πλατφόρμας οι επισκέπτες μπορούν να δουν τα προϊόντα σε 3D μορφή και να τα δοκιμάσουν από το χώρο τους ενώ οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν τα προϊόντα τους σε 3D μορφή στην ιστοσελίδα τους.

MyConnection

Πρόκειται για  μια πλατφόρμα σύνδεσης των καταναλωτών με τις τοπικές επιχειρήσεις με σκοπό την αλληλεπίδρασή τους σε πραγματικό χρόνο. 

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds