Δήμος Κηφισιάς

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και ο Σκιτσογράφος Εμμανουήλ (Μάνος) Γεωργαντάς

By  | 

ΑΥΡΑ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και ο Σκιτσογράφος Εμμανουήλ (Μάνος) Γεωργαντάς, ο οποίος θα συμμετέχει ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας-Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης», στις Δημοτικές Εκλογές του 2023.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος για τη νέα συνεργασία επεσήμανε: «Υποδεχόμαστε στη «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – Ν. ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ – ΕΚΑΛΗΣ» , τον Γνωστο Κηφισιωτη και Σκιτσογράφο Μάνο Γεωργαντά. Ενεργός Πολίτης και μέλος Συμβουλίων του Δήμου και του Συλλόγου των «ΚΗΦΙΣΙΩΤΩΝ» . Ο Μάνος με τις καταβολές και τη δράση του, συνδυάζει τη Νοσταλγική με τη Σύγχρονη Κηφισιά. Σκιαγραφεί ήδη με το πενάκι του, το κοινό μας Όραμα για Μέλλον με Καινοτομίες. Για τον Ανθό που ακόμα Χαμογελά : Την Κηφισιά μας !»

Ο κ. Γεωργαντάς δήλωσε: «Ο Γιώργος Θωμάκος με τίμησε με την πρόσκληση του να συμπορευτούμε στην «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ». Δεν θα αναλωθώ σε μεγάλες κουβέντες και υποσχέσεις. Η Κηφισιά είναι η αγαπημένη μου, έχω μεγαλώσει μαζί της, έχω ζήσει ένα κομμάτι από το παρελθόν της και αισιοδοξώ για το μέλλον της. Μέλλον ελπίδας, για το οποίο το ήθος του Γιώργου Θωμάκου είναι η ισχυρότερη εγγύηση».

Βιογραφικό κ. Εμμανουήλ (Μάνου) Γεωργαντά

Ο κ. Εμμανουήλ Γεωργαντάς γεννήθηκε και κατοικεί με τη σύζυγό του και τους δύο γιούς του στην Κηφισιά, τόπο που έζησαν 3 γενεές προγόνων του.

Υπηρέτησε τον Δημόσιο Τομέα σε υψηλές θέσεις ενώ ασχολήθηκε ερασιτεχνικά αλλά και επαγγελματικά με τη σκιτσογραφία.

Έχει υπηρετήσει τον Δήμο Κηφισιάς ως μέλος Δ.Σ της Κοινωνικής Μέριμνας

και της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου.

Είναι ενεργό μέλος του Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου των Κηφισιωτών

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds