ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΚΕΠ Υγείας Δήμου Διονύσου: Περπάτημα στο δάσος στο Κρυονέρι και μέτρηση πίεσης/οξυγόνου την Κυριακή 18/6

By  | 

Η Αντιδημαρχία Δημόσιας Υγείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης κι Εθελοντισμού σε συνεργασία με το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Διονύσου,  διοργανώνουν την Κυριακή 18 Ιουνίου, από τις 09:00 π.μ. ως τις 11:00 π.μ., δράση που θα περιλαμβάνει περπάτημα στο δάσος με αφετηρία το τέρμα των λεωφορείων στο Κρυονέρι (στις κούνιες) και μέτρηση αρτηριακής πίεσης και οξυγόνου, πριν και μετά το περπάτημα.

Στη δράση θα συμμετέχει η εθελόντρια γενική- οικογενειακή ιατρός κ.Νένα Φουντουκίδου καθώς και μέλη της Πολιτικής Προστασίας Κρυονερίου, με σκοπό τη μέγιστη ασφάλεια  για τους συμμετέχοντες.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση προς τους δημότες μας για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Διονύσου.

Κύριος σκοπός της δράσης είναι να προταχθεί το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου στους πολίτες σε συνδυασμό με τη φυσική άσκηση και την ιατρική πρόληψη.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds