Γειτονικοί Δήμοι

“Συλλέγουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της Καρδίτσας”

By  | 

Στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης προχωράει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης για τη στήριξη των πληγέντων από τα ακραία καιρικά φαινόμενα στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας.

Τα προτεινόμενα είδη για συνεισφορά είναι: τρόφιμα μακράς διάρκειας (αλεύρι, ζυμαρικά, όσπρια, γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος (για παιδιά), κονσέρβες, δημητριακά, παξιμάδια, πελτές τομάτας), είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας και φάρμακα. Η συγκέντρωση των τροφίμων και των ειδών πρώτης ανάγκης θα πραγματοποιηθεί στο ισόγειο του Δημαρχείου (Ελευθερίου Βενιζέλου 15Α & Ρήγα Φεραίου 9, Πεύκη)  από την Τρίτη (29/9) έως και την Παρασκευή (2/10) από τις 9:00 ως τις 14:00.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Ο Δήμος μας έχει μια μακρά παράδοση στην εθελοντική προσφορά. Όπως κάθε φορά που υπάρχει ανάγκη οι υπηρεσίες μας ενεργοποιούνται προκειμένου να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους που χρειάζονται υποστήριξη. Καλώ λοιπόν τους συμπολίτες τις επόμενες ημέρες να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της Καρδίτσας, ώστε να προσφέρουμε τη μέγιστη δυνατή βοήθεια».

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds