Γειτονικοί Δήμοι

Ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης προχωρά στην αγορά δύο απορριμματοφόρων και ενός σαρώθρου

By  | 

Στη αγορά δύο νέων απορριμματοφόρων τύπου πρέσας αξίας συνολικής περίπου 350.000 ευρώ και ενός σαρώθρου αξίας 100.000 προχωρά ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης. Η προμήθεια των δύο νέων απορριμματοφόρων, πρόκειται να πραγματοποιηθεί μέσω του Προγράμματος «Φιλόδημος» με συμμετοχή του Δήμου περίπου 30.000 ευρώ. Οι προμήθειες εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου,  στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις του οργάνου υπό την Προεδρία του Δημάρχου.

          Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης –Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα συνεργασίας και χρηματοδότησης προκειμένου να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας, στο οποίο κεντρική θέση έχει  η αναβάθμιση του εξοπλισμού καθαριότητας.  Έχουμε αποκτήσει ένα νέο απορριμματοφόρο αξίας 175.000 που έχει τεθεί σε λειτουργία τους τελευταίους μήνες. Προχωράμε τώρα στην προμήθεια δύο ακόμη νέων απορριμματοφόρων τύπου πρέσας μέσω του Προγράμματος Φιλόδημος και ενός σαρώθρου. Επιπλέον σύντομα παραλαμβάνουμε 120 νέους κάδους απορριμμάτων, προκειμένου να αντικαταστήσουμε τους φθαρμένους. Πρόκειται για σημαντική επένδυση στον εξοπλισμό καθαριότητας, που πραγματοποιείται μετά από πολλά χρόνια στον Δήμο μας. Αναμένουμε με την προσπάθεια των εργαζομένων και τη συνεργασία των συμπολιτών μας αυτή η επένδυση να οδηγήσει σε αναβάθμιση της καθαριότητας και στις δύο δημοτικές μας ενότητες».

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds