ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου η εορτή του Αποστόλου Θωμά και του Αγίου Γεωργίου στον Ι. Ν. Αγίου Θωμά στο Μαρούσι

By  | 

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου τελέστηκε το απόγευμα της Κυριακής 23 Απριλίου 2023, η διπλή γιορτή της Ορθοδοξίας, φέτος συνέπεσε η Κυριακή του Θωμά με την εορτή του Αγίου Γεωργίου, στη μνήμη των Αποστόλου Θωμά και Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου στον πανηγυρίζοντα Ι.Ν. Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Η Φιλαρμονική του Δήμου Αμαρουσίου συνόδευσε τη Λιτάνευση της Ιερής Εικόνας του Αποστόλου Θωμά στους γύρω δρόμους από την εκκλησία με πλήθος πιστών να ακολουθούν.

Ο Δήμαρχος αντάλλαξε ευχές με τον κλήρο και τους πιστούς, ενώ δέχθηκε τα συγχαρητήρια από κατοίκους της περιοχής για τη διαρκή προσπάθεια να είναι η πόλη καθαρή και ευπρεπής.

Το παρών έδωσαν ακόμη στελέχη της Δημοτικής Αρχής, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της πόλης.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds