Δήμος Κηφισιάς

69η ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣΠέμπτη 27 Απριλίου έως τις 14 Μαΐου, στο Άλσος Κηφισιάς

By  | 

🌷

Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ! Η πιο ιστορική Ανθοκομική Έκθεση της Ελλάδος, συνεχίζει αδιάκοπα να ταυτίζεται με τον Δήμο μας. Μετατρέπει σε Δικό μας προϊόν, το Φυσικό Κάλλος του Τόπου μας. Η 69η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, προσφέρει Τετραπλά:

🟩

Την μεγαλύτερη Ποικιλία φυτών και λουλουδιών στις καλύτερες Τιμές!

🟩

Έμπρακτη στήριξη της Πρωτογενούς παραγωγής και του εμπορίου της.

🟩

Λύσεις για Αστικό Πράσινο με Εξοικονόμηση φυσικών πόρων.

🟩

Γεφυρώνει το ‘χθες’ των Παππούδων Κηπουρών με το ‘σήμερα’ των Εγγονών Φυτωριούχων, που αξιοποίησαν το μεράκι και την πολυετή εμπειρία.

🌸

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανθοκομικής Έκθεσης, τους Εργαζόμενους του Δήμου μας, τους Επαγγελματίες που συμμετέχουν και τους Χορηγούς που πιστεύουν σε εμάς και μας στηρίζουν.

💐

Σας Kαλοσωρίζω στην Έκθεσή μας – Πανδαισία χρωμάτων και αρωμάτων- στους ‘Ελληνικούς Κήπους’ από Αρχιτέκτονες Τοπίου και στις πάντα χρήσιμες ομιλίες κι Εκδηλώσεις.Γιώργος Θωμάκος Δήμαρχος Κηφισιάς#dimoskifissias#kifissia#kifisia#neaerythraia#ekaliΓιώργος ΘωμάκοςΒΑνθοκομική Έκθεση Δήμου Κηφισιάς

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds