ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

Συνεδρίαση της Επιτροπής Χωροταξίας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων της ΚΕΔΕ

By  | 

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Χωροταξίας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων της ΚΕΔΕ συμμετείχε ο Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης κ. Παναγιώτης Ιωάννου, η οποία διεξήχθη 7/4/2023 στην Κατερίνη.

Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν θέματα κυκλικής οικονομίας και μεταφορών με εισηγητή τον κ. Γιώργο Κρεμλή, Σύμβουλο του Πρωθυπουργού σε ανάλογα θέματα, θέματα χρηματοδοτήσεων Πράσινου Ταμείου σε ΟΤΑ με εισηγητή τον κ. Στάθη Σταθόπουλο, Πρόεδρο Πράσινου Ταμείου, θέματα παρεμβάσεων αστικής ανάπλασης του Δήμου Κατερίνης με εισηγητή τον κ. Γιώργο Νταντάμη, Αντιδήμαρχος Υποδομών Δήμου Κατερίνης.

Επίσης έγινε παρουσίαση του ευρωπαϊκού προγράμματος ETAPAS που υλοποιεί ο Δήμος Κατερίνης στα πλαίσια του HORIZON 2020 από την κα Ευγένεια Τελμετίδου, Επιστημονική Σύμβουλο Δήμου Κατερίνης.

📍
📍

Σημαντικό συστατικό για την άψογη οργάνωση και φιλοξενία ήταν οι Μαρία Σπέτσκοβιτς διευθύντρια της ΚΕΔΕ και η Δέσποινα Νταλμπάντογλου

Είχα την τιμή να συνομιλήσω με τους εισηγητές :

📍

Γιώργο Μπρούλια πρώην Δήμαρχος Αθηναίων και τώρα Δημοτικός Σύμβουλος.

Αντιπρόεδρος της επιτροπής.

📍

Ευθύμιο Μπακογιάννη

Γενικός Γραμματέας Χωρικού Σχεδιασμούς και Αστικού Περιβάλλοντος

📍

Γιώργο Κρεμλή Σύμβουλος του πρωθυπουργού για θέματα Περιβάλλοντος Κλίματος και κυκλικής οικονομίας

📍

Στάθη Σταθόπουλο Πρόεδρος Πράσινου Ταμείου.

📍

Γιώργο Νταντάμη Αντιδήμαρχο Κατερίνης

📍

Ευγενία Τελμετίδου επιστημονική σύμβουλος

Και με πάρα πολλούς φίλους αυτοδιοικητικούς συναδέλφους Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους από πολλά μέρη της Ελλάδος  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Προέδρο της Επιτροπής και Δήμαρχο Κατερίνης για την υπέροχη φιλοξενία αυτών των 3 ημέρων στην πόλη του.

Δώσαμε ραντεβού για την επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής που θα γίνει στην Κρήτη.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds