Γειτονικοί Δήμοι

Ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις σε Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης

By  | 

Παρεμβάσεις και σε σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των δύο δημοτικών ενοτήτων του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης πραγματοποιήθηκαν εν όψει της σχολικής χρονιάς που ξεκινά.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Ολοκληρώσαμε μέσα από τη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή τα βαψίματα και τις παρεμβάσεις συντήρησης σε Γυμνάσια και Λύκεια, όπως έγινε και για τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά. Συνεχίζουμε πάντα με ορθολογική διαχείριση με μοναδική μέριμνα το καλό της σχολικής και εκπαιδευτικής κοινότητας. Αξιοποιούμε με τους πόρους του Δήμου μας καθώς τις έκτακτες οικονομικές επιχορηγήσεις προς τις σχολικές επιτροπές και πραγματοποιούμε έργα αναπλάσεων και συντηρήσεων στις σχολικές μας μονάδες».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds