Δήμος Κηφισιάς

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ

By  | 

Τους Δημάρχους των περιοχών όπου δραστηριοποιούνται τα Προσκοπικά Συστήματα της διοικητικής της ευθύνης, τίμησε η Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Ανατολικής Αττικής, για τη συνεισφορά τους στον τοπικό Προσκοπισμό.

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Civitel, όπου συμμετείχαν Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Δημοτικών Συμβουλίων, 19 Δήμων καθώς και οι Αρχηγοί των Προσκοπικών Συστημάτων μαζί με τους Προέδρους των Επιτροπών Κοινωνικής Συμπαράστασης, οι Πρόσκοποι Ανατολικής Αττικής τίμησαν τους Δημάρχους, την υποστήριξη των οποίων θεωρεί καθοριστικής σημασίας για την προώθηση του έργου και των Αξιών του Προσκοπισμού.Επιπλέον, ήταν ευκαιρία οι συμμετέχοντες να μάθουν περισσότερα για το έργο του Προσκοπισμού και τον θετικό αντίκτυπο που έχει στην τοπική κοινωνία μέσα από μία παρουσίαση που είχε φτιαχτεί για τις ανάγκες της εκδήλωσης, χρησιμοποιώντας έρευνες τόσο σε εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως καθώς και ο Γιώργος Σταμάτης, Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας.

Κατά τον Χαιρετισμό του ο Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων Ανατολικής Αττικής Κλήμης Τοσουνίδης ανέφερε: «Μία λέξη τεράστιας σημασίας που πρέπει να ακούνε οι τοπικοί άρχοντες είναι το Ευχαριστώ! Ένα Ευχαριστώ από καρδιάς για όσα έχουν προσφέρει οι δήμοι στον εκάστοτε τοπικό προσκοπισμό. Συνήθως όλοι μας ως ενεργοί πολίτες έχουμε την τάση συνεχώς να ζητάμε όλο και περισσότερα από τον δήμο. Οι πρόσκοποι όμως είναι πάντα δίπλα σε κάθε δήμο για να προτείνουν. Και αυτό είναι που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από κάθε άλλη δραστηριότητα που μπορεί να έχει ένα παιδί.»

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτριος Κιούσης, ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας Αγίας Παρασκευής Νικόλαος Ζόμπολας, ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Αναστάσιος Μαυρίδης, ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης, η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, η Αντιδήμαρχος Δημοτικής Διακυβέρνησης του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού Ελένη Ζέππου, ο Αντιδήμαρχος Βριλησσίων Κωνσταντίνος Βαφειάδης, ο Αντδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Χαλανδρίου Χάρης Μαυρουδής, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Χαλανδρίου Σέργιος Γκάκας, η Σύμβουλος για Βιώσιμο Περιβάλλον του Δήμου Ραφήνας Βαλερή Βασιλικού, η Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σαρωνικού Δήμητρα Ράπτη, η Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πεντέλης Ντίνα Λάζη, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου Δημήτρης Σμυρνής, ο Γενικός Έφορος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων Σταύρος Δημητρόπουλος, ο πρώην Πρόεδρος του Ιδρύματος Σώμα Ελλήνων Προσκόπων Ισίδωρος Κανέτης και η πρώην Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Σώμα Ελλήνων Προσκόπων Βάσω Κόλλια.

πηγή:Περιφερειακή Εφορεία Ανατολικής Αττικής

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds