Γειτονικοί Δήμοι

Επίκαιρη Ερώτηση για το Οικιστικό Ζήτημα του Δήμου Διονύσου θα υποβάλλει η Βουλευτής Ανατολικής Αττικής Μαρία Απατζίδη, μετά από συνάντησή της με το Δήμαρχο Γιάννη Καλαφατέλη

By  | 

Συνάντηση με τη Βουλευτή Ανατολικής Αττικής του ΜέΡΑ25 Μαρία Απατζίδη, είχε την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, παρόντος και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών & Δημοτικών Έργων Στέφανου Κριεμάδη.

Η κα Απατζίδη, σε συνέχεια προηγούμενης επίσκεψής της, εκδήλωσε εκ νέου το ενδιαφέρον της αναφορικά με τα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο, ενώ προσφέρθηκε να βοηθήσει για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής, στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής της δραστηριότητας.

Στη συνάντηση, ο Δήμαρχος ενημέρωσε εκτενώς τη βουλευτή για διάφορα ζητήματα του Δήμου, εστιάζοντας εκτός του ζητήματος των διοδίων, για το οποίο ήδη η κα Απατζίδη έχει υποβάλλει επίκαιρη ερώτηση στον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών, στις τρέχουσες εξελίξεις αναφορικά με το Οικιστικό Νομοσχέδιο, το οποίο πρόκειται να συζητηθεί στη Βουλή, την ενίσχυση των δομών υγείας προς όφελος των κατοίκων του Δήμου Διονύσου αλλά και την ανάγκη εκσυγχρονισμού του Νόμου 4412/2016 περί Δημοσίων Συμβάσεων, Έργων και Προμηθειών.

Η κα Απατζίδη, ενόψει της συζήτησης του Οικιστικού Νομοσχεδίου, υποσχέθηκε να υποβάλλει άμεσα επίκαιρο ερώτημα στη Βουλή για το Οικιστικό Ζήτημα που ταλανίζει τους κατοίκους της περιοχής. Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Διονύσου ευχαρίστησε τη Βουλευτή για τη βοήθειά της.

 O κος Καλαφατέλης και η κα Απατζίδη συμφώνησαν να συνεχιστεί η πολύ καλή επικοινωνία και συνεργασία τους και στο μέλλον, σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds