Δήμος Κηφισιάς

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Τσολιάκος

By  | 

ΜΕ   ΑΓΑΠΗ   ΚΑΙ   ΠΑΘΟΣ    ΓΙΑ    ΤΟΝ    ΤΟΠΟ                

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Τσολιάκοςο οποίος θα  συμμετέχειως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας- Συμμαχία Πολιτών», στις Δημοτικές Εκλογές του 2023.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, τόνισε: «Ο Συμπολίτης μας και   Νέος Επιχειρηματίας, Δημήτρης Τσολιάκος, είναι ήδη Γνωστός με το   Πολιτιστικό στίγμα που δίνει, ως  Ενεργό μέλος της Θεατρικής Ομάδας του  Δήμου μας. Παράλληλα απασχολείται σε εσωτερικούς ελέγχους Διαφάνειας, ολοκληρώνοντας το Μεταπτυχιακό του στην Εφαρμοσμένη Διαχείριση Κινδύνων. Όλαυτά,  μαζί  με  το  Κέφι του για Προσφορά θα μας Βοηθήσουν για  τον Έντιμο Δήμο της Καινοτομίας».

Ο κ. Δημήτρης Τσολιάκος επεσήμανε: «Με τη σκιά των ημερών που ζούμε να εξακολουθεί να μας βαραίνει, γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο πως μόνο αν γίνουμε πιο ενεργοί πολίτες θα καταφέρουμε να βελτιώσουμε τις ζωές μας. Έτσι λοιπόν δεν θα μπορούσα να μην αποδεχτώ την τιμητική πρόταση του Δημάρχου Γιώργου Θωμάκου να συμμετέχω μαζί του στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Είναι χαρά μου να δώσω μάχη για την πόλη μας και τιμή μου να συμπορευτώ πλάι με τόσους άλλους αξιόλογους υποψήφιους του συνδυασμού, με φιλοδοξία να κάνουμε την καθημερινότητά μας καλύτερη». 

Ο κ. Δημήτρης Τσολιάκος, μεγάλωσε και ζει στον Δήμο μας. Είναι επιχειρηματίας με έδρα της εταιρείας του στην Κηφισιά. 

Μεγάλωσε και ζει στο Δήμο Εχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και ολοκληρώνει  μεταπτυχιακό  στο ΕΚΠΑ με αντικείμενο την Εφαρμοσμένη Διαχείριση Κινδύνων-Εσωτερικός Έλεγχος. 

Είναι Πιστοποιημένος Ελεγκτής κατά της Απάτης και μέλος του Διεθνούς Οργανισμού Association of Certified Fraud Examiners. 

Είναι μέλος της Θεατρικής Ομάδας Κηφισιάς. 

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds