ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Παρέμβαση Λευτέρη Κοντουλάκου στο συμβούλιο του ΣΠΑΠ

By  | 

Ο επικεφαλής του συνδυασμού στον Δήμο Πεντέλης «Μπροστά Μαζί» Λευτέρης Κοντουλάκος έκανε παρέμβαση κατά την χθεσινή (13/3) συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΣΠΑΠ (Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπλασης Πεντελικού) που αφορούσε την ύποπτη διαδικασία περίεργων μελετών για το Πεντελικό όρος.

Ο κος Κοντουλάκος ανέφερε μεταξύ άλλών: «Δεν είναι δυνατόν είπε να ψηφίζετε μελέτες που αφορούν τον Δήμο Πεντέλης χωρίς αυτές να έχουν περάσει από το δημοτικό συμβούλιο»

Επίσης τόνισε ότι «όλη αυτή η διαδικασία γίνεται επειδή πλέον η διοίκηση δεν μπορεί να τις περάσει μέσω του δημοτικού συμβουλίου λόγω ελλείψεως πλειοψηφίας και χρησιμοποιεί τον ΣΠΑΠ ως δεκανίκι της».

Το θέμα τελικά αποσύρθηκε, μια μάχη κερδήθηκε, όχι όμως ο πόλεμος.

Στην χθεσινή επίμαχη συνεδρίαση ήταν και οι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού Ελένη Γκρέτσα, Θέκλα Μαντέλη και τα στελέχη Χρήστος Αρναουτόπουλος και Βαγγέλης Γαλάνης.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds