Διάφορα

Τέμπη: Το σκυλάκι της Δάφνης και του Βάιου τριγυρνούσε στα συντρίμμια και τους αναζητούσε

By  | 

Τέμπη: Το σκυλάκι της Δάφνης και του Βάιου τριγυρνούσε στα συντρίμμια και τους αναζητούσε

Ένα μικρό σκυλάκι ο Τάβη, βρέθηκε στον τόπο του δυστυχήματος και κατάφερε να επιβιώσει. Το μικρό φιλαράκι της Δάφνης και του Βάιου αναζητούσε επί ώρες τους ιδιοκτήτες του. Το σκυλάκι αυτό κατάφερε να σωθεί από την σύγκρουση στα Τέμπη. Δυστυχώς, οι άνθρωποί του δεν επιβίωσαν από το δυνατό χτύπημα…

Αναζητούσε κλαίγοντας την Δάφνη και τον Βάιο

Σκυλάκι Τέμπη

Η ιστορία αυτή έγινε γνωστή και ανατρίχιασε όσους την άκουσαν. Ο Βάιος και η Δάφνη ταξίδευαν με τον μικρό τους φίλο, από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη. Τη στιγμή της σύγκρουσης, η Δάφνη εκτινάχθηκε από το βαγόνι και εντοπίστηκε τραυματισμένη στο χωράφι. Τώρα, βρίσκεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο.. Ο Βάιος, δυστυχώς, δε τα κατάφερε.

Το μικρό σκυλάκι τους είδε με τα ματάκια του την τραγωδία στα Τέμπη. Άγνωστο πως βγήκε από τα βαγόνια. Αναζητούσε κλαίγοντας να βρει την Δάφνη και τον Βάιο. Το σκυλάκι αυτό βρέθηκε και μεταφέρθηκε σε συγγενείς, οι οποίοι το φιλοξενούν μέχρι να γίνει καλά η Δάφνη. Ο νεαρός Βάιος κηδεύτηκε και το σκυλάκι πήγε στην κηδεία του αγαπημένου της.

πηγή:mypet.gr/mypet-news

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds