ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

By  | 

Σχετικά με την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη, ο κύριος Παναγιώτης Ιωάννου, υποψήφιος δήμαρχος του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης, δήλωσε τα εξής:

«Η 1η Μαρτίου σηματοδοτεί άτυπα την πρώτη ημέρα της άνοιξης, όπου όλη η Ελλάδα βγαίνει από τη ‘χειμερία νάρκη’ και αγκαλιάζει την εξωστρέφεια.

Δυστυχώς, η σημερινή ημέρα για την Ελλάδα είναι ημέρα πένθους καθώς πολλοί συνάνθρωποί μας είχαν την ατυχία να ταξιδεύουν με την επιβατική αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε στα Τέμπη με μία αντίστοιχη εμπορική.

Φυσικά, όλοι μας θέλουμε να βρεθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι που έδειξαν αμέλεια ώστε να χαθούν ανθρώπινες ζωές.

Ωστόσο, τούτη την τραγική στιγμή είμαστε με τις οικογένειες των θυμάτων που θρηνούν τον άδικο χαμό των οικιών τους.

Ως οικογενειάρχης και άνθρωπος που έχει βαθιά το αίσθημα της ευθύνης προσπαθώντας να είμαι συνέχεια λειτουργικός για την κοινωνία θα ήθελα από το βήμα τούτο να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων.

Κουράγιο…»

Παναγιώτης Ιωάννου,

υποψήφιος δήμαρχος του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds