Δήμος Κηφισιάς

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, και ο Ζωγράφος- πρώην Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Ερυθραίας Απόστολος (Τόλης) Κακογιάννης.

By  | 

ΓΝΩΣΗ ΚΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ Ν. ΕΡΥΘΡΑΙΑ

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, και ο Ζωγράφος- πρώην Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Ερυθραίας Απόστολος (Τόλης) Κακογιάννης.

Ο κ. Κακογιάννης συμμετέχει ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης», στις Δημοτικές Εκλογές του 2023.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος τόνισε «Η φαντασία και ευαισθησία των ανθρώπων της Τέχνης συνδυάζεται πολύ αρμονικά με τις απαιτήσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ο γνωστός σε όλους πρώην Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Ερυθραίας- Ζωγράφος Τόλης Κακογιάννης, που υποδεχόμαστε με χαρά στη «Δύναμη Ελπίδας- Συμμαχία Πολιτών» έχει υπηρετήσει με αγάπη και πάθος τη Νέα Ερυθραία. Η καλλιτεχνική και επαγγελματική του δραστηριότητα, μαζί με την εμπειρία  τον βοηθούν πολύ να είναι δημιουργικός κι επινοητικός, με συγκεκριμένες προτάσεις για τον τόπο. Μαζί θα εργαστούμε μεθοδικά για να φέρουμε κοντά τα οράματα μας για την Νέα Ερυθραία και τον Δήμο μας».

Ο κ. Κακογιάννης επεσήμανε: «Με τα κοινά ασχολούμαι πάνω από 15 χρόνια και έχω υπηρετήσει και βοηθήσει τον Δήμο μου από θέσεις ευθύνης (Δημοτικός Σύμβουλος, Γραμματέας Δ.Σ, Αντιπρόεδρος Πνευματικού Κέντρου κ.α.). Σήμερα μπορώ να συμβάλλω  με όλες τις δυνάμεις μου σε έργα και δράσεις που μπορούν να βελτιώσουν τις πόλεις μας και φυσικά τη Νέα Ερυθραία, τόπο καταγωγής και διαμονής μου.

Συντάσσομαι με τον Γιώργο Θωμάκο άνθρωπο με ήθος και Δήμαρχο με πρόγραμμα και αγάπη για τον Δήμο του. Έχει τις γνώσεις και την αυτοδιοικητική εμπειρία και μπορεί να πάει τον Δήμο Κηφισιάς ένα βήμα πιο μπροστά».

Ο ζωγράφος Απόστολος (Τόλης) Κακογιάννης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Ερυθραία. Είναι πατέρας δύο παιδιών.

Σπούδασε ζωγραφική, ελεύθερο σχέδιο και αρχιτεκτονικό με καθηγητή τον Βρασίδα Βλαχόπουλο αλλά και κάτω από την εποπτεία του μεγάλου δασκάλου Τσαρούχη. Έχει συμμετάσχει σε  περισσότερες από 15 εκθέσεις ζωγραφικής και έχει λάβει πολλές τιμητικές βραβεύσεις ενώ έργα του εκτίθενται σε δημόσιους χώρους και ιδιωτικές συλλογές.

Υπηρέτησε ως υπαξιωματικός στα Τεθωρακισμένα Άρματα μάχης.

Η Αυτοδιοικητική εμπειρία είναι πάνω από 15 χρόνια, πρώην Υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Ερυθραίας, έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος, Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου, Σύμβουλος στη Δημοτική Επιχείρηση, Σύμβουλος ΣΠΑΠ, Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου και Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Εργάστηκε σε μεγάλες εταιρείες του ιδιωτικού τομέα στην οργάνωση εσωτερικών χώρων και τμημάτων ζωγραφικής. Το 1982 δημιούργησε τη δική του επιχείρηση με αντικείμενο τον σχεδιασμό διαφημιστικών κατασκευών και εκθέσεων ενώ το 2003 εταιρεία του ασχολήθηκε με τον σχεδιασμό και την εμπορία καθισμάτων συμμετέχοντας σε 28 ολυμπιακά έργα.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds