ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

By  | 

Η Συντονιστική Επιτροπή της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Διονύσου προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους της παράταξης στην Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Οργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 11:30 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγ. Στεφάνου (Ευάγγελου Πεντζερίδη 1, Άγιος Στέφανος).

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο Μιχαήλ Χάλαρης Τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας και ο Κώστας Καρέτσος Αν. Τομεάρχης Θεσμών (Σύνταγμα-Διαφάνεια-Πολιτικό Σύστημα) του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, απευθύνουμε κάλεσμα στους πολίτες για την συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας που οργανώνει ο Τομέας Εθελοντισμού και Κοινωνικών Κινημάτων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.Οι συμπολίτες μας, που επιθυμούν να συνδράμουν, θα μπορούν να φέρουν:▪ σκηνές▪ κουβέρτες▪ μπουκάλια θερμός▪ φακούς▪ τρόφιμα μακράς διάρκειας – κονσέρβες▪ παιδικές τροφές – πάνες▪ είδη προσωπικής υγιεινής▪ ιατροφαρμακευτικό υλικό
Τέλος, για όσους φίλους και φίλες επιθυμούν να παρευρεθούν στην ομιλία του Προέδρου μας Νίκου Ανδρουλάκη τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου και ώρα 7:00 μ.μ. στο Δημαρχιακό Μέγαρο Δήμου Αχαρνών, η Τοπική μας Οργάνωση θα δημιουργήσει λίστα μετάβασης ώστε να πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη δυνατή κινητοποίηση για όσους από εσάς αδυνατούν να μεταβούν με δικά τους μέσα. 
Η Συντονιστική Επιτροπή της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Διονύσου.
Συντονιστής: Σπυρίδων Αρνής
Αν. Συντονιστής: Αντώνιος Αμπαρτζίδης
Υπεύθυνη Τομέα Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε.: Γεωργία Λιούλια-Σίσκου
Υπεύθυνη Τομέα Αυτοδιοίκησης και Συνδικαλιστικού: Κωνσταντία Ζωγάκη
Υπεύθυνη Τομέα Παιδείας και Αθλητισμού: Αναστασία Κατσούγκρη
Υπεύθυνος Οργανωτικού: Γεώργιος Καρέτσος
Υπεύθυνος Τομέα Εργασίας και Επιχειρηματικότητας: Στράτος Χαβιαρόπουλος

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds