ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΚΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

By  | 

Αγαπητές φίλες και φίλοι.

Μετά το Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ, για την επερχόμενη κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» και τον χιονιά που θα ξεκινήσει τις πρωινές ώρες της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου οφείλουμε να πράξουμε το αυτονόητο και να αναβάλουμε την προγραμματισμένη μας εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στον Άγιο Στέφανο.
Οι πυκνές χιονοπτώσεις, το πιθανό πρόβλημα στις μετακινήσεις καθώς και η πολύ χαμηλή θερμοκρασία που θα επικρατεί δεν επιθυμούμε να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια όλων εκείνων που θα συμμετείχαν στην εκδήλωση τιμώντας την οργάνωση με την παρουσία τους.

 📌 Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Διονύσου θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 11:30 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγ. Στεφάνου (Ευάγγελου Πεντζερίδη 1).
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Η Συντονιστική Επιτροπή
της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Διονύσου

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds