Δήμος Κηφισιάς

Τα ζώδια της εβδομάδας 21-27 Σεπτεμβρίου

By  | 

γράφει η Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

ΚΡΙΟΣ
Ο Ήλιος στον Ζυγό, τονίζει τις σχέσεις σας. (κυρίως για τους εκπροσώπους του 1ου δεκαημέρου). Θέματα επαγγελματικά, φιλικά και προσωπικά, ενεργοποιούνται από όλες τις απόψεις. Ο εσωτερικός κυβερνήτης σας Ερμής, εμπλέκεται με πολλές όψεις, κάτι δηλαδή, που σημαίνει πως θα είστε εξαιρετικά ενεργοί. Οι εκπρόσωποι του 2ου και 3ου δεκαημέρου, κινούνται δυναμικά. Το νευρικό σας σύστημα, χρειάζεται ξεκούραση, φροντίδα και προσοχή!

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό, ενεργοποιεί τα θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα. Σε γενικότερες όμως γραμμές, κινήστε σε επίπεδο ρουτίνας. Προσπαθείτε να βάλετε τα πράγματα στη σειρά. Οι ξαφνικές προτάσεις λόγω του Ουρανού, δίνουν ιδέες για νέες σχέσεις και επαφές. Έχετε μια συγκρατημένη αισιοδοξία. Οι ρυθμοί σας, είναι ενδιάμεσης έντασης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ήλιος στον Ζυγό, είναι μια θέση που σας δίνει χαρά (κυρίως για εσάς του 1ου δεκαημέρου). Οι κυβερνήτες σας Ερμής και Αφροδίτη, είναι οι εκπρόσωποι των πλανητών, που σχετίζονται με τις δημόσιες σχέσεις. Ομιλητικοί και επικοινωνιακοί από τη φύση σας, έχετε λόγους να είστε δραστήριοι. Ο Ερμής με τις όψεις του από τον Ζυγό, εμπνέει εσάς του 3ου δεκαημέρου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Ήλιος από τον Ζυγό, σας κινεί σε θέματα σπιτιού και καριέρας. Το αιώνιο ερώτημα καριέρα ή σπίτι, σας είναι πολύ γνωστό. Οι εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου, έχετε να ρυθμίσετε πολλά. Το σίγουρο είναι, ότι δεν θα βαρεθείτε καθόλου. Ωστόσο, αναζητάτε τη σιγουριά του σπιτιού. Η πρώτη σας προτεραιότητα, είναι η συναισθηματική σας ασφάλεια.

ΛΕΩΝ

Μια κινητική εβδομάδα αρχίζει για εσάς. Οι επαφές και οι σχέσεις σας, γίνονται ιδιαίτερα ενεργές, (κυρίως σε κοινωνικό επίπεδο) Καλόθα ήταν να είστε συνειδητοί στα λόγια σας, γιατί ο Ερμής, θα μπορούσε να γίνει πολύ απαιτητικός, αλλά και κάποιες φορές άκαμπτος. Τα αντανακλαστικά, μπορεί να »αποκτήσουν» ιδιαίτερη φόρτιση. Η Αφροδίτη, συνεργάζεται με τον Άρη και τον Ερμή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή, έχει μεγάλες αλλαγές για εσάς. Δίνετε τη σκυτάλη στον Ζυγό και έτσι βρίσκετε περισσότερο χρόνο για εσάς. Σκέφτεστε να κλείσετε εκκρεμότητες. Ο κυβερνήτης σας Ερμής, γίνεται εξαιρετικά ενεργός, σχηματίζοντας όψεις πολλές. Η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό, σας δίνει το έδαφος, για καλές συμφωνίες, που μάλλον, έχουν ωφέλιμο αποτέλεσμα (και για τις 2 πλευρές).

ΖΥΓΟΣ

Χρόνια πολλά σε όλους τους Ζυγούς! 🌻Μια νέα Ηλιακή χρονιά αρχίζει για εσάς. Είστε οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού και παίζετε σημαντικό ρόλο ..πάνω σε πολλά θέματα. Είστε το ζώδιο της διπλωματίας, και τώρα καλείστε, να δείξετε την ιδιότητά σας αυτή. Δραστηριοποιήστε σε θέματα δικαιοσύνης (σε ατομικό, προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο). Μπορεί να βρεθείτε σε αντιπαραθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Ήλιος στον Ζυγό, είναι για εσάς, μια πολύ καλή στιγμή για περισυλλογή. Συναισθήματα και οικονομικά, θα είναι τα κυρίαρχα ζητήματα (που θα σας απασχολούν). Η είσοδος του Ερμή στο 1ο σας δεκαήμερο, θα σας προσφέρει ιδέες και σκέψεις…που θα προκαλέσουν την δύναμή σας. Οι επενδυτικές σας κινήσεις, μπορεί να αποκτήσουν την έννοια της έναρξης….σε κάποιο επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό, σας βάζει στο κέντρο της προσοχής. Θέλετε να βγείτε, να μιλήσετε, να βάλετε στόχους, να κάνετε πολλά. Όμως, δεν είναι σίγουρο ότι το σενάριο σας θα »βγει». (σύμφωνα με τον αρχικό σας σχεδιασμό). Θα μπορούσατε να επιτύχετε περισσότερα, στην περίπτωση που βάλετε ..μικρούς και καθημερινούς στόχους!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος στον Ζυγό, σηματοδοτεί την έναρξη του Φθινοπώρου. Ο ωροσκόπος που βρίσκεται στο ζώδιο σας, θα επηρεάζει τα γεγονότα, καθ΄ όλη τη διάρκεια της εποχής.(Φθινοπώρου) Όσοι είστε εκπρόσωποι της 28ης και 29ης μοίρας από τον Αιγόκερω, θα παίξετε »σημαντικό» ρόλο, και σε προσωπικό, αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Ήλιος στον Ζυγό, είναι για εσάς πολύ βοηθητικός. Κυρίως, σε ότι αφορά το επίπεδο κατανόησης, ….για το πως δηλαδή, έχουν τα πράγματα. Οι πολλές όψεις του Ερμή, δημιουργούν έδαφος συνεργασίας, αλλά παράλληλα και έδαφος σύγκρουσης. Το καλύτερο για εσάς, θα είναι να είστε παρατηρητικοί. Με τον τρόπο αυτό, θα είστε σίγουροι, ότι θα έχετε ακούσει και την άλλη πλευρά. Ο Ερμής από τον Σκορπιό, θα βοηθάει να σκέφτεστε (πριν μιλήσετε).

ΙΧΘΥΣ
Ο Ήλιος στον Ζυγό, φωτίζει φωτίζει τη σχέση σας …με τον υποσυνείδητο εαυτό. Μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τις ανάγκες σας, και αυτό σίγουρα, είναι κάτι καλό. Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας, συμμετέχει με τρόπο δυναμικό και σας καλεί να κάνετε ένα καλό διαισθητικό ξεκαθάρισμα, γύρω από το θέμα: συναισθηματικές ανάγκες. Ο Ερμής από τον Σκορπιό, θα σας βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds