ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Ανεξαρτητοποίηση τοπικής συμβούλου Αγνής Ζώη

By  | 

Προς τον Πρόεδρο του Τοπικού συμβουλίου Μελισσίων.

Κύριε Πρόεδρε του Τοπικού συμβουλίου Μελισσίων, σήμερα Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023 υποβάλλω την ανεξαρτητοποίησή μου από τον συνδυασμό Δημοτική Συμμαχία, της οποίας κατόπιν απόφασης του Επικεφαλής αυτής, τέως Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου Καψάλη και των μελών του, προσωρινά ηγείται ο κος. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου.

Οι λόγοι της ανεξαρτητοποίησής μου είναι:1. Καπηλεύεται το όνομα Δημοτική Συμμαχία, το οποίο δεν του ανήκει, εφόσον δημιουργεί δικό του συνδυασμό.2. Ουδέποτε εμφανίστηκε στις συνεδριάσεις του Τοπικού Συμβουλίου, παρόλο που επανειλημμένως είχε προσκληθεί αλλά και αυτοδικαίως ως Επικεφαλής της δημοτικής ομάδας του συνδυασμού μας, μπορούσε να είχε παραστεί.

Άρα ουδεμία συνεργασία επί της ουσίας υπήρξε.

Κατόπιν των ανωτέρω λόγων, αποφάσισα για τις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές να συμπορευτώ με τον Επικεφαλής του συνδυασμού «Μπροστά Μαζί» κο. Λευτέρη Κοντουλάκο.

Ο κύριος Κοντουλάκος είναι ένας νέος άνθρωπος, με αγάπη για τον τόπο του.

Θέλουμε και θέλω έναν Δήμαρχο που δεν θα κάθεται πάντα στο γραφείο του και θα διοικεί μέσω κομπιούτερ, αλλά θα τρέχει όπου υπάρχει πρόβλημα, είτε αυτό είναι φωτιές, είτε είναι πλημμύρες, είτε είναι χιόνι, είτε είναι λακκούβα, είτε είναι σκουπίδια και να δίδει άμεσες λύσεις.

Θέλουμε έναν άνθρωπο απλό, δραστήριο και έντιμο, που θα σκύψει στο πρόβλημα του συμπολίτη μας και θα το επιλύσει άμεσα.

Τα προσόντα αυτά τα βρήκα στο πρόσωπο του κου. Λευτέρη Κοντουλάκου και αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισα να συμπορευτώ μαζί του.

                                        Ζώη Αγνή 

                         Τοπική Σύμβουλος Μελισσίων

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds