Γειτονικοί Δήμοι

Ξεκίνησαν έργα ασφαλτόστρωσης στο Δήμο Διονύσου, στις Λεωφόρους Χελμού, Κρυονερίου και Τραπεζούντος

By  | 

Τα πρώτα έργα ασφαλτόστρωσης στο κεντρικό οδικό δίκτυο του Δήμου Διονύσου είναι γεγονός. Το βράδυ της Δευτέρας 21/9 ειδικά συνεργεία υπό την επίβέψη της Περιφέρειας Αττικής και της Διεύθυνσης Μητροπολιτικών Δήμων ξεκίνησαν τις εργασίες ασφαλτόστρωσης στις Λεωφόρους Χελμού, Κρυονερίου και Τραπεζούντος.

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο έργο, προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των διερχόμενων οδηγών πραγματοποιείται βραδινές και νυχτερινές και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί σε μερικές ημέρες.

Στο σημείο των έργων βρέθηκε ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης καθώς  και η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Ευρώπη Κοσμίδη.

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ

Ο κος Καλαφατέλης ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, την αρμόδια Εντεταλμένη κα Κοσμίδη και τα υπόλοιπα στελέχη της Περιφέρειας για τη θετική ανταπόκρισή τους στα αιτήματά του, υπογραμμίζοντας ότι τα έργα ασφαλτόστρωσης είναι ζωτικά για το Δήμο Διονύσου και επιβάλλεται να εντατικοποιηθούν τους επόμενους μήνες, παράλληλα με τα υπόλοιπα έργα υποδομής που βρίσκονται σήμερα σε εξέλιξη».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds