Δήμος Κηφισιάς

Μαρία Κηλαηδόνη, ζωντανά στη Μουσική Σκηνή του «JukeBox» για ένα χαρούμενο εορταστικό live, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 22:30.

By  | 

Μια πολύ ωραία μουσική παράσταση με την Μαρία Κηλαηδόνη παρουσιάζεται σε λίγες μέρες στην Αθήνα. 
Εάν θέλετε το δελτίο τύπου σε μορφή word αλλά και φωτογραφίες, θα τις βρείτε εδώ; https://bit.ly/3hmNKLG 
Σας ευχαριστώ θερμά!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Η τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Μαρία Κηλαηδόνη, ζωντανά στη Μουσική Σκηνή του «JukeBox» για ένα χαρούμενο εορταστικό live, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 22:30.

Η Μαρία Κηλαηδόνη θα ερμηνεύσει τραγούδια από την προσωπική της δουλειά καθώς και διάφορες διασκευές από την ελληνική και ξένη blues, jazz και country δισκογραφία. 
Φανερά επηρεασμένη από τα παραπάνω ακούσματα, η Μαρία προσθέτει τη γονιδιακή αισιοδοξία και δημιουργεί το δικό της μουσικό αποτύπωμα: τραγούδια που σαν μια αχτίνα φωτός μέσα στο σκοτάδι της σύγχρονης καθημερινότητας, δημιουργούν μια όαση που μέσα της κρύβει έναν καλύτερο κόσμο. 
Στο πλευρό της οι μουσικοί: ο Χρήστος Παπαδόπουλος, συνθέτης του τραγουδιού «Σ’ευχαριστώ Λουκιανέ», στην φωνή, το πιάνο και το κλαρινέτο και ο Θέμος «Απίκος» Ρίζος στην φωνή και την κιθάρα.

Δείγμα από τα τραγούδια της 
• H Γκρίνια: https://www.youtube.com/watch?v=BFn-8P3ct5c 
• Δεν Πειράζει: https://www.youtube.com/watch?v=LCHmrT4_kno 
• Ποτοαπαγόρευση: https://www.youtube.com/watch?v=bVYYEX_QgYM

«Jukebox» 
Διεύθυνση: Ακαδήμου 16, Πλ. Αυδή, Μεταξουργείο 
Τηλ. κρατήσεων: 693 726 2297 
Ημερομηνία: Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 
Ώρα έναρξης: 22:30 
Τιμή εισιτηρίου: 6 ευρώ

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds