Διάφορα

ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΡΩΤΕΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ

By  | 


Συγγραφέας: ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Χ. ΣΟΦΡΩΝΗ

Εκδόσεις: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΡΩΜΑ

«Θα σε αγαπώ για πάντα, είσαι η ζωή μου» του είπε και βυθίστηκε στο καταπράσινο των ματιών του που τόσο λάτρευε να ταξιδεύει.

​Ένα δεκαοχτάχρονο κορίτσι που ζει μια ήρεμη ζωή στην έπαυλή της στο Διόνυσο μαζί με την οικογένειά της γνωρίζει τον έρωτα της ζωής της μέσα από μια μοιραία συνάντηση. Ενώ όλα μοιάζουν τόσο παραμυθένια, εκείνη πρέπει να τον μοιραστεί με ένα πρόσωπο που ποτέ δε φαντάστηκε ότι θα χρειαζόταν να μοιραστεί κάτι μαζί του, πόσο μάλλον τον πρίγκιπα του παραμυθιού που δεν ήρθε να τη πάρει πάνω στο άσπρο άλογο, αλλά τη μετέφερε σε ένα κόσμο που είτε μαζί, είτε χώρια εκείνη αργοπέθαινε. Σε έναν κόσμο που οι καλές στιγμές βάλθηκαν να τη στοιχειώνουν και να την πονούν πιο πολύ από τις κακές. 

​Ένας απρόσμενος έρωτας που την έκανε να μάθει να πονά και να της αποδείξει πως όλα στη ζωή είναι δανεικά, ακόμη και ο μεγαλύτερος έρωτας. Λάθη, πάθη, σκοτεινές συνομωσίες, αθεράπευτο μίσος, αγιάτρευτη αγάπη και ένας ωκεανός συναισθημάτων που την έπνιξε μέσα του κι εκείνη ούτε να σωθεί ήθελε, ούτε διαμαρτυρόταν. Αυτό που ζητούσε ήταν η ένωση, η ταύτιση, η θέληση για ζωή που μόνο εκείνος ήξερε να της προσφέρει.

​Μια αγάπη που πέρασε από σαράντα κύματα για να φτάσει στην απόλυτη λύτρωση. Μια αθεράπευτη αγάπη που σε ταξιδεύει σε άλλο κόσμο εκεί που όλα είναι δυνατό να συμβούν. Μια αγάπη που ενώ είναι παραδεισένια σε βουτάει στην άβυσσο της κόλασης. 

Η αγάπη τους.            

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ:

Λέγομαι Ευαγγελία Σοφρώνη και η καταγωγή μου είναι από την πανέμορφη Νέα Λάμψακο στην Εύβοια, ενώ η καταγωγή των παππούδων μου είναι από τη Μικρά Ασία. 

Είμαι καθηγήτρια αγγλικών, έχω τελειώσει μετάφραση και υποτιτλισμό και τώρα είμαι φοιτήτρια φιλολογίας. Είμαι παντρεμένη και έχω τρία πανέμορφα παιδάκια. Αγαπώ πολύ το διάβασμα και γράφω ασταμάτητα. Αυτό είναι το πρώτο μου βιβλίο και εύχομαι να το λατρέψετε όσο εγώ.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds