Γειτονικοί Δήμοι

Αυτοψία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στο έργο ανακατασκευής οδοστρώματος επί της οδού Δ. Ράλλη

By  | 

Θ. Αμπατζόγλου: «Προτεραιότητά μας οι ασφαλείς μετακινήσεις στο Μαρούσι – Λύνουμε προβλήματα ετών»

Το έργο ανακατασκευής της οδού Δ. Ράλλη επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου, τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 προκειμένου να εποπτεύσει τις εργασίες που αφορούν: α) για το τμήμα από Θησέως – Χατζηαντωνίου, αποξήλωση κυβολίθων, αποκατάσταση υποδομής οδοστρώματος και κατασκευή νέων κρασπεδορείθρων και διάστρωση νέου ασφαλτοτάπητα και β) για το τμήμα από Χατζηαντωνίου – Μεγ.Αλεξάνδρου, απόξεση παλαιού οδοστρώματος, και διάστρωση νέου ασφαλτοτάπητα.

Κατά τη διάρκεια της αυτοψίας ο Δήμαρχος αφού ενημερώθηκε από τους υπεύθυνους για τις τεχνικές δυσκολίες του έργου και την εκτίμηση περάτωσή του εντός 3 εβδομάδων, στη συνέχεια συνομίλησε με κατοίκους και διερχομένους οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις εργασίες ανακατασκευής των αναφερόμενων τμημάτων οδών, καθώς η κατάσταση στην οποία είχαν περιέλθει οι κυβόλιθοι δημιουργούσε ζητήματα ασφάλειας για πεζούς και οχήματα.

Μετά την ολοκλήρωση της αυτοψίας ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Στο τεχνικό μας πρόγραμμα, έχουμε θέσει ως προτεραιότητα όσο αφορά την ανακατασκευή οδοστρωμάτων, τα σημεία που εγείρουν σοβαρά ζητήματα ασφάλειας και συγχρόνως επιβαρύνονται καθημερινά με κυκλοφοριακό φόρτο. Τόσο στο τεχνικό πρόγραμμα του 2020 όσο και σε αυτό του 2021 όπου έχουμε προϋπολογίσει μεγαλύτερο ποσό, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε συνθήκες ασφαλέστερων μετακινήσεων. Παράλληλα, δεν θα σταματήσουμε να διεκδικούμε τα κονδύλια εκτεταμένων ασφαλτοστρώσεων από την Περιφέρεια Αττικής και να αναζητούμε πόρους από άλλες πηγές, δεδομένου ότι η πόλη χρειάζεται μία γενναία οδική αναμόρφωση».

Παρόντες στην αυτοψία ήταν οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης και Ευάγγελος Κάββαλος και υπηρεσιακοί παράγοντες των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Αμαρουσίου επισκέφτηκε καταστήματα του εμπορικού κέντρου της πόλης και συνομίλησε με τους επαγγελματίες για τα ζητήματα που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας. Τους ενημέρωσε για τους περιοδικούς καθαρισμούς και απολυμάνσεις που πραγματοποιούνται δεδομένων και των νέων τεχνικών μέσων που βοηθούν για το σκοπό αυτό, αλλά και για τις δράσεις της Δημοτικής Αρχής προκειμένου να στηριχτεί η εμπορική αγορά του Αμαρουσίου. ​

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds