Δήμος Κηφισιάς

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ο «ΚΗΦΙΣΣΟΣ»

By  | 

Ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του στόματος  διοργάνωσε ο Πολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος «Ο Κηφισσός» στο Μελίνα Μερκούρη, με προσκεκλημένο ομιλητή τον  κ. Παναγιώτη Φωτογιαννοπουλο χειρουργό – οδοντίατρο-ειδικό περιοδοντολόγο και μέλος του Συλλόγου, τον οποίο  πλαισίωσαν οι ιατροί κ. Ιωάννης Γκίκας ογκολόγος-γαστρεντερολόγος στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα και ο κ. Ηλίας Σιακαβέλας ιατρός παθολόγος.

Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Θεοχάρης Αποστόλου ενώ  χαιρετισμό απεύθυνε και ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος. .

Η παρουσίαση του θέματος ήταν άρτια οργανωμένη με την ύπαρξη σχετικών διαφανειών ενώ οι παρευρισκόμενοι κάτοικοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον με την τέλεση ερωτήσεων προς τους ιατρούς.

Στο τέλος της εκδήλωσης ανακοινώθηκε η εγγραφή του Συλλόγου στο Εθνικό Μητρώο Εθελοντών Αιμοδοτών και η πρόθεση του για τη οργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds