Διάφορα

Πρόσκληση Καλλιτεχνών από την Dream Team

By  | 

Πρόσκληση Καλλιτεχνών #LOVE4ART ART AWARDS και έκθεση Τέχνης στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών! H Dreamteam ανακοινώνει το νέο τρίμηνο multiactive project #LOVE4ART!Το νέο project #LOVE4ART – είναι μια σπονδυλωτή διάδραση με τους καλλιτέχνες που ξεκινά στις 20 Οκτωβρίου ΄22 και κορυφώνεται με μια φαντασμαγορική εκδήλωση / έκθεση στις 6- 7- 8 Φεβρουαρίου 2023, στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών.Με πολλή χαρά, η ομάδα της Dreamteam δημιούργησε το multiactive project #LOVE4ART, που αποτελείται από τα Art Awards- τα Πανελλήνια βραβεία Εικαστικών Τεχνών και Φωτογραφίας και την αντίστοιχη έκθεση των έργων που θα συμμετάσχουν!

Η Dreamteam με γνώμονα, ότι οι καλλιτέχνες αξίζουν τα δικά τους μοναδικά βραβεία, για πρώτη φορά θεσπίζει έναν εικαστικό διαγωνισμό πανελλαδικής εμβέλειας, τα Art Awards, με κατηγορίες: ζωγραφική – γλυπτική – φωτογραφία – mixed media, με σκοπό την καταξίωση των καλλιτεχνών ανά κατηγορία. Η καλλιτεχνική δημιουργία ήρθε η ώρα να λάβει την αναγνώριση που της αξίζει, και για αυτό από τις 20 Οκτωβρίου ΄22 καλούμε τους καλλιτέχνες να δηλώσουν συμμέτοχη με τις δημιουργίες τους. Το θέμα είναι ελεύθερο και οι συμμέτοχές στο διαγωνισμό κλείνουν στις 25 Δεκέμβριου ΄22. Από τις 5 έως τις 31 Ιανουάριου ΄23, τα έργα θα εκτίθενται και ηλεκτρονικά για να ψηφίσει και το κοινό, επιπλέον της κριτικής επιτροπής και στα εγκαίνια της έκθεσης των έργων στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών θα λάβει χώρα και η απονομή των βραβείων. Ήρθε η ώρα για το βραβείο που αξίζεις, ανέδειξε την Τέχνη σου και κατάκτησέ το!Για όλες τις σχετικές πληροφορίες πατήστε το link που ακολουθεί και λάβετε το ενημερωτικό media kit με όλες τις λεπτομέρειες και τους όρους συμμετοχής! Να θυμάστε, πως όσες οι συμμέτοχες, τόσα και τα #oneirakia, που θα δώσουν χαρά σε παιδιά! Ας γεμίσουμε λοιπόν τον κόσμο χαρά και ελπίδα!

LINK ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ):https://forms.gle/v5VVxsNW4i5shnJj6#dreamteam#artawards#artcontest#artcompetition#artexhibition#awards

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds