Γειτονικοί Δήμοι

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση συλλογής σχολικών ειδών

By  | 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 19/9, παρά την κακοκαιρία, η δράση συλλογής σχολικών ειδών για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, που διοργάνωσε ο Δήμος Διονύσου στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου, σε συνεργασία με το  «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και με σύνθημα «Μαζεύουμε Σχολικά, γιατί… Το Παιδί Πάνω Από Όλους». Στη συγκεκριμένη δράση συμμετείχαν συνολικά 60 Δήμοι από την Αττική, αλλά και από άλλα μέρη της Ελλάδας.

Χάρη στην αθρόα προσέλευση δεκάδων πολιτών, τοπικών καταστημάτων αλλά και συλλόγων, ο Δήμος Διονύσου συγκέντρωσε 8 μεγάλες κούτες με σχολικά είδη, τα οποία θα παραλάβουν οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου και στη συνέχεια θα τα διανείμουν σε παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, ο οποίος κι αυτός από την πλευρά του προσέφερε μία σχολική τσάντα με διάφορα είδη, ευχαρίστησε όλους όσους προσήλθαν και προσέφεραν σχολικά είδη για τα παιδιά που τα έχουν πραγματική ανάγκη, καθώς και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» που στέκεται πάντα δίπλα στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.  

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds