ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

“Στον εορτασμό της Αγίου Δημητρίου Κηφισιάς ο Δήμαρχος”

By  | 

Στον εορτασμό Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου, στον ομώνυμο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Κηφισιάς συμμετείχε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης.

          Ο κ. Μαυρίδης βρέθηκε στο Αρχιερατικό Συλλείτουργο, το οποίο τελέστηκε ανήμερα της εορτής χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, κ.Γαβριήλ και συγχοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Γλυφάδας κ. Αντωνίου και του οικείου Μητροπολίτη Κηφισίας κ. Κυρίλλου καθώς και με τη συμμετοχή ιερεών της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας. Τον θείο λόγο εκήρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ, ο οποίος αναφέρθηκε στην σημασία της τιμής του Αγίου.

          Εκτός του κ. Μαυρίδη στις θρησκευτικές εκδηλώσεις του Πολιούχου της Κηφισιάς συμμετείχαν η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως, οι Βουλευτές κ.κ. Δημήτρης Καιρίδης και Γιώργος Κουμουτσάκος, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα κα Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος κ.α.

Κατόπιν έγινε η Ιερά Λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου, στους δρόμους της Κηφισιάς. Την πομπή συνόδευσε επίσης η Φιλαρμονική του Δήμου Κηφισιάς,  κληρικοί και πολίτες.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds