Διάφορα

«… όταν η αρχαία γνώση συναντά τη σύγχρονη πραγματικότητα… ο σκοπός της αυτογνωσίας σήμερα…»

By  | 

«η Συνάντηση»

γράφει η Λία Τσεκούρα

Διαλογισμός στο κβαντικό πεδίο και σαμάνικες ενεργειακές θεραπείες μέσα απο διαδυκτυακές συναντήσεις σε zoom με την Στέλλα Μαρή. Ευχαριστώ τους πνευματικούς ανθρώπους που με ενέπνευσαν στο ταξίδι αυτό, (από την ελληνική και ξένη γραμματεία και Ορθοδοξία). Ας αναφερθώ για παράδειγμα σε dr.Joe Dispenza και Sue Morter οι oποίοι σαφώς με ενέπνευσαν με συγκεκριμένες αρχές τους και δομή διαλογισμών ή ασκήσεων αναπνοών. Κι επειδή βέβαια ο διαλογισμός δεν είναι γνώση αλλά εμπειρία, θα σημειώσω οτι το εγχείρημα δε θα είχε γεννηθεί αν η γράφουσα δεν επιθυμούσε να μοιραστεί τη δική της εμπειρία, αναζήτηση, προτάσεις.

Άμεσα (μέσα στον Οκτώβρη) το ταξίδι ξεκινά. Δήλωση συμμετοχής με μήνυμα στη  σελίδα μας στο Facebook [ link ] ή τηλεφωνικά στο 213 032.42.65)

Σημείωμα της Στέλλας Μαρή για τις σκέψεις και την ανάγκη που οδήγησε στη σύλληψη και το σχεδιασμό της υλοποίησης της συνάντησης μέσω του διαλογισμού και των θεραπειων μλεσω μέσω του «Θεραπευτικού Τροχού των Σαμάνων

…Σταθμοί για τη γέννηση της «συνάντησης»  … ας αναφερθώ πρώτα στην πληροφορία, οτι είμαστε κατα το 99,9999 %, ενέργεια,  δηλαδή πληροφορία και φώς ( κατά την ατυχή διατύπωση κάποιων, κενός χώρος) και κατά το 0,00001 %ν ύλη.  Αυτός ο διάλογος ενέργειας και ύλης, δηλ.  κύματος και σωματιδίου, φωτός /πληροφορίας και μορίου, με έκανε (μέσα απο το ταξίδι που ακολούθησε) να συνειδητοποιήσω  μεταξύ άλλων ακόμα, τη λανθασμένη μας αντίλιψη για τη σύσταση της ύλης, αλλά και την πρόληψη όποιας δυσλειτουργίας της/ αρρώστιας. Ακόμα, το αναπόφευκτο και αναγκαίο της γέννησης και αποδοχής της τέχνης, το θεραπευτικό αυτής και της φαντασίας, τη σχέση νου και σώματος, τη δύναμη του διαλογισμού.

Συνδετικό στοιχείο της τέχνης και του διαλογισμού θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι μια δομημένη φαντασία (αν μιλάμε για καθοδηγούμενο διαλογισμο) καθώς και η πίστη στη δύναμη της αίσθησης του πραγματικού – την οποία επιβεβαιώνουν πλέον και οι σύγχρονες έρευνες καθώς  (με την επιστήμη της «επιγενετικής» ) έχει πλέον αποδειχτεί οτι το κοινωνικό κλπ περιβάλλον και οι πεποιθήσεις μας μπορούν να επηρεάσουν σε πολλές περιπτώσεις των νευρώνων του εγκεφάλου, άρα και τη σύσταση των γονιδίων.

Ας αναφερθώ ακόμα και στην πιο βαθειά συνειδητοποίηση πως πολλά απο αυτά που πλέον επιβεβαιώνει η κβαντική επιστήμη και η σύγχρονη νευροεπιστήμη,  συναντούν την Αρχαία Γνώση καθώς και κείμενα και πρακτικές για τη λατρεία Αυτού που δεν μπορεί να διατυπωθεί και περιγραφεί …

Το ταξίδι μου στον πολιτισμό των σαμάνων, που συμβολικά θεωρώ (απλά σαν  δέσμευση συνέχειας και εμβάθυνσης) οδήγησε στην πιστοποίηση μου ως Shamanic Practitioner ενεργειακών σαμανικών θεραπειών, σαφως μου προσέφερε στοιχεία/ πληροφορίες που οδήγησαν σε αυτήν την συνειδητοποίηση.

Και θέλησα η μεγάλη (έμπρακτη) αγάπη μου για την τέχνη να συναντήσει την αγάπη μου για τα ενεργειακά/ θεραπευτικά και το διαλογισμό (έμπρακτα πάντα, αλλά πιο ειδικά στην επιλογή αυτή τη φορά και με στόχο να ταξιδέψουν  και άλλοι…

Και η «συνάντηση» γεννήθηκε, μαζί της και ένα ιερό στοίχημα. …Οι καθοδηγούμενοι διαλογισμοί μου στο κβαντικό πεδίο καθώς και οι σαμάνικες θεραπείες ζητούσαν την φροντίδα μου σαν ενα ιερό ποίημα/ έπος. Ο “μύθος” ας απομυθοποηθεί μέσω εξήγησης και τεχνικής που θα δώσει όμως χώρο στο μυστήριο /τη μαγεία της ζωής να λάμψει. Γιατί τελικά η ουσία της δεν μπορεί να χωρέσει σε κανένα συνειρμό ή διατύπωση του ανθρώπινου νου. 

Ας  υπηρετηθεί με συνειδητότητα και ευθύνη η σχέση σώματος και νου και ας νιώσουμε πως αυτή η σχέση μπορεί να φέρει υγεία άρα και αρρώστια στο σώμα.

Προτείνουμε ετσι τη διαδικασία του καθοδηγούμενου αυτού δαιλογισμού (άλλος κάθε φορά) – τα θεραπευτικά αποτελέσματα αυτής της διαδικασίας κάτω από συγκεκριμνένες συνθήκες δε θα αναλυθούν τώρα. Όσο αφορά δε στη δυνατότητα της σαμάνικης ενεργειακής θεραπείας, ας αναφέρω εδώ οτι η χαλάρωση και η αντίδραση σε όποιο μπλοκάρισμα…πόνο…στεναχώρια….άγχος…είναι η αίσθηση πάντα μετά το τέλος κάθε ενεργειακής θεραπείας.

Άγχος…Πόνος…Ελπίδα ίασης, στο ταξίδι της ζωής…Και αυτό που έχει σταθερά νόημα και ας δίνει δύναμη να συναχίζουμε, είναι, έστω ανομολόγητο, στοίχημα της αυτογνωσίας. Θέμα διαχρονικό και πανανθρώπινο. Και η εποχή μας δίνει απλόχερα τη γνώση οτι είμαστε Ενέργεια, παιδιά Του, άρα συνδημιουργοί, αν αυτή είναι η επίγνωση και η πρόθεσή μας, και αν αποφασίσουμε να γνωρίσουμε την ύπαρξή μας, προκειμένου να την ξεπεράσουμε.

Με πίστη λοιπόν στο ευγενές της φύσης μας αλλά και των δυσκολιών της εποχής μας, δημιουργήθηκε αυτή η απλή πλατφόρμα/ τόπος συνάντησης σα γόνιμη αντίδραση σε οτι μας απομακρένει απο την  πραγματική μας φύση.

Άμεσα ξεκινάμε το ταξίδι. Αποστείλετε μέσω μηνυμάτων της σελίδας στο Facebook ή στο mar_stel@yahoo.gr όποια διευκρίνηση/ ερώτηση. Σύντομα θα υπάρξει ενημέρωση για τις μέρες και ώρες των διαδυκτιακών μαθημάτων ή θεραπειών, καθώς και για τα δίδακτρα (μηνιαία δίδακτρα διαλογισμού & κόστος συνεδρίας ανά θεραπεία).  

Ας σημειωθεί ξανά οτι όλες οι συναντήσεις θα γίνουν διαδικτυακά, καθώς γνωρίζω η ίδια πια πολύ καλά, οτι η ενέργεια δεν υπόκειται σε περιορισμούς τόπου.

 Στέλλα Μαρή

Η Στέλλα Μαρή ειναι δασκάλα διαλογισμού, shamanic practitioner, ηθοποιός , σκηνοθέτης, υπεύθυνη εργαστηρίου pockeTflat όπου διδάσκει υποκριτική.

Καλό μας ταξίδι ! 

Και ας  ακολουθήσουμε αυτό  που πιστέουν οι Σαμάνοι, ότι οδεύουμε στο να γίνουμε homo luminous (φωτισμένα οντα)….ονειρευόμενοι τον κόσμο στην πραγμάτωσή του…

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds