ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

«Με λαμπρότητα εορτάστηκε η 28η Οκτωβρίου στον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης»

By  | 

Με την πρέπουσα λαμπρότητα εορτάστηκε και εφέτος η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης. Στον εορτασμό παραβρέθηκε ο Δήμαρχος και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Αρχικά παραβρέθηκαν στη δοξολογία στον  Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα στην Πεύκη, καθώς και στην επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο. Στη συνέχεια παρακολούθησαν τις μαθητικές παρελάσεις και την παρέλαση Σωματείων και Συλλόγων.

Μετά την ολοκλήρωση των παρελάσεων, ο κ. Μαυρίδης έστειλε το δικό του μήνυμα για την εθνική επέτειο: «Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός μνήμης της επετείου για την 28η Οκτωβρίου 1940.  Τιμή και Δόξα στους Αθάνατους Ήρωες του Ένδοξου και Ηρωικού Έπους του 1940! Έχουμε χρέος τιμώντας το ένδοξο παρελθόν μας που με Πίστη και Αγώνες κατακτήσαμε την Ελευθερία μας, στο όνομα της Πίστεως και της Πατρίδας και στους Αθάνατους Νεκρούς μας που έδωσαν τη Ζωή τους για την Ελλάδα μας, έτσι και σήμερα  ενωμένοι  είμαστε έτοιμοι να  προασπίσουμε και να υπερασπιστούμε την Εθνική μας Ανεξαρτησία και Κυριαρχία απέναντι σε κάθε επιβουλή.  Χρονιά Πολλά Ελλάδα! Χρονιά Πολλά Έλληνες απανταχού της Γης!»

Ο κ. Μαυρίδης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους συμμετείχαν στον εορτασμό:  «Ευχαριστούμε θερμά τους ιερείς των ναών μας, τα σχολεία μας, τους φορείς και τους συλλόγους για τη συμμετοχή και την εξαιρετική παρουσία, καθώς και το εργατοτεχνικό προσωπικό του Δήμου και το Αστυνομικό Τμήμα για την εύρυθμη πραγματοποίηση των παρελάσεων.»

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds