Δήμος Κηφισιάς

Αγιασμός στο 10ο Νηπιαγωγείο Κηφισιάς σε Νέο Κτήριο

By  | 

Στον νέο σύγχρονο σχολικό κτήριο, του 10ου Νηπιαγωγείου Κηφισιάς στην περιοχή Γράμμος – Φοίνικας Αδαμών πραγματοποιήθηκε σήμερα 17/9/2020 ο Αγιασμός για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του.
Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος μίλησε με τα παιδιά, τις Νηπιαγωγούς αλλά και τους γονείς που βρίσκονταν έξω από το Νηπιαγωγείο.
Συνοδευόταν από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Αλέξιο Μακρή, την Πρόεδρο της ΔΕΠ Κατερίνα Καραλή και τον Εντεταλμένο Προσχολικής Ηλικίας Γιάννη Παντελεάκη.


Η πρόεδρος της ΔΕΠ κα Καραλή ιδιαίτερα συγκινημένη αναφέρθηκε στον αείμνηστο στρατηγό Δημήτρη Κυριαζόπουλο και στους αγώνες του για τη δημιουργία του σχολείου.
Στο νέο σχολείο, χρόνιο αίτημα των πολιτών, θα πραγματοποιηθούν εγκαίνια πάντα με όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τους σπουδαστές του Δ.ΙΕΚ Κηφισιάς Ευάγγελο Λουτριώτη και Αντώνη Μέμο

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds