Διάφορα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΩΝΙΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ:ΒΙΒΛΙΟ

By  | 

Ένα οδοιπορικό από την Ιωνία στο Ιόνιο! Ένα μυθιστόρημα βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, από τον Τάσο Κονιδάρη!

Από τη χιλιοτραγουδισμένη Σμύρνη στις γειτονιές της Κοκκινιάς του Πειραιά και τα ακρογιάλια της Λευκάδας, σε ένα ταξίδι στο Φως, εκεί όπου η ζωή κρατά τα ηνία και γράφει την Ιστορία αφηγούμενη το δικό της παραμύθι.

Διαθέσιμο σε όλα τα βιβλιοπωλεία και στο site μας www.graphi.gr

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ο συγγραφέας πραγματεύεται ουσιαστικά την ιστορία μιας ολόκληρης εποχής, που ξεκινάει από τη Σμύρνη, λίγο πριν τα τραγικά γεγονότα της καταστροφής και φτάνει στον Πειραιά του Μεσοπολέμου. Οι ήρωές του δεν προσπαθούν να επιβιώσουν μόνο στην πολύπαθη Σμύρνη, αλλά και μετά, όταν προσπαθούν να στήσουν από την αρχή τη ζωή τους. Στις σελίδες του βιβλίου αποκαλύπτονται αλήθειες της εποχής, ενώ οι χαρακτήρες συγκινούν με τα πάθη αλλά και τα λάθη τους. Βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:Γεννήθηκε στην Νίκαια το 1980. Έχει σπουδάσει Χρηματοοικονομικά και έχει πραγματοποιήσει Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Ναυτιλία στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Έχει εργαστεί ως σύμβουλος λιμένων και λιμενικής πολιτικής στο Υπουργείο Ναυτιλίας, ως επιστημονικός συνεργάτης στην Ένωση Λιμένων Έλλάδος και ως σύμβουλος διοίκησης σε λιμενικούς οργανισμούς της χώρας. Τα τελευταία χρόνια ζει στην Σαντορίνη με την σύζυγο και την κόρη του. Κατάγεται από την Ιωνία και το Ιόνιο.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds