ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΠΠΑΤΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΟ- ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟ- ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ -ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.10.2022 ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00- ΜΕΣΩ WEBEX- ΜΕ ΘΕΜΑ:»ΣΧΟΛΙΚΗ ΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ -ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗΣ»

By  | 

ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ

1η συνάντηση διαδικτυακά 

Το πρώτο μας θέμα για φέτος είναι: «ΣΧΟΛΙΚΗ ΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ -ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗΣ»

Αγαπητοί γονείς, 

 Ευχόμαστε καλό φθινόπωρο με υγεία και οπλισμένοι με την  πολύτιμη υπομονή που έχουμε ως γονείς. 

Για 8η συνεχόμενη χρονιά ξεκινάμε την πολύτιμη δωρεάν παροχή υπηρεσιών που προσφέρει πια ο θεσμός «ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ» στην πόλη μας.

Να υπενθυμίσουμε ότι στην Σχολή Γονέων έχει ενταχθεί και η «ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ για μπαμπάδες» , καθώς και η σχολή γονέων για γονείς με παιδιά ηλικίας 0-5 ετών , για το πρόγραμμα των οποίων θα ενημερωθείτε σύντομα. 

Ξεκινάμε και φέτος την έναρξη της Σχολής Γονέων για 8η χρονιά με την Ψυχολόγο – Παιδοψυχολόγο – Συγγραφέα Αλεξάνδρα Καππάτου την οποία ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία μαζί μας. Είναι μεγάλη μας τιμή η συμμετοχή της κ. Καππάτου Αλεξάνδρας στον θεσμό αυτό διότι σηματοδοτεί την έναρξη των εργασιών της ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ κάθε έτος.  

Την Παρασκευή 21.10.2022 και ώρα 18:00- 20:00 μέσω WEBEX    Meeting Link    https://okpavrilission.my.webex.com/okpavrilission.my/j.php?MTID=m9c46d2532608fa23a494f22601f5df86   Password  UxDM6z2fVj3

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Κας ΚΑΠΠΑΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ : https://akappatou.gr/viografiko/

Με εκτίμηση

Β.ΑΡΣΕΝΗ –ΛΑΜΠΡΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΚΠΑΔΒ

ΑΝΤΙΔ/ΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΚΑΙ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

(ακολουθούν  αναλυτικές οδηγίες για την σύνδεσή σας)

Για συμμετοχή παρακαλούμε κατεβάστε την εφαρμογή WEBEX, είναι δωρεάν, δεν χρειάζονται κωδικοί TAXIS πλέον, και αυτή θα χρησιμοποιούμε σε όλες τις δράσεις μας. Cisco Webex | Video Conferencing, Webinars, Screen Share, & Conference Call

Cisco Webex | Video Conferencing, Webinars, Screen Share, & Conference CallCisco Webex is the leading enterprise solution for video conferencing, webinars, and screen sharing. Web confere…

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds