Γειτονικοί Δήμοι

Άμεση ενεργοποίηση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Πεντέλης για την αντιμετώπιση κρουσμάτων COVID 19 στον ΚΑΟ Μελισσίων

By  | 

Στην άμεση ενεργοποίηση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Πεντέλης, οδήγησε η επιβεβαίωση κρουσμάτων COVID 19 στην ανδρική ομάδα μπάσκετ του Κ.Α.Ο.Μελισσίων, για την αντιμετώπιση των οποίων, υπήρξε συνεργασία μεταξύ Δήμου και Συλλόγου.

Μετά την ανακοίνωση χθες (Τρίτη 15/9) από τον σύλλογο, της διαδικασίας που ακολουθήθηκε, για την ιχνηλάτηση και τον περιορισμό τόσο των αθλητών που βρέθηκαν θετικοί, όσο και των συμπαικτών τους και των προπονητών, η Δήμαρχος Πεντέλης κα. Δήμητρα Κεχαγιά και η εντεταλμένη σύμβουλος του Δήμου για θέματα Αθλητισμού, κα. Κωνσταντίνα Λαζή-Αναγνωστοπούλου συναντήθηκαν σήμερα (Τετάρτη 16/9) το πρωί με τον πρόεδρο και τον γ.γ του ΚΑΟΜ, κ.κ. Άγγελο Πραγιάτη και Αλέξανδρο Δερμετζόγλου.

Είχε ήδη προηγηθεί η απολύμανση της εγκατάστασης (Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων) το οποίο χρησιμοποιεί ο ΚΑΟΜ, με ευθύνη του Δήμου Πεντέλης και με βάση τα όσα ορίζει το σχετικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ. Γι’ αυτό το λόγο το γυμναστήριο θα παραμείνει εκτός λειτουργίας, στις 16 και 17/9.

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά εξέφρασε την ικανοποίηση της Δημοτικής Αρχής για την ταχύτητα που κινήθηκε ο ΚΑΟΜ και στην υπόνοια έστω κρουσμάτων COVID 19. Παράλληλα τόνισε ότι, βασική προϋπόθεση για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας και στον αθλητισμό, είναι η άμεση ενημέρωση, από τους συλλόγους, του Δήμου για αντίστοιχα περιστατικά, ώστε –σε συνεργασία- να αντιμετωπίζεται άμεσα το θέμα με βάση τα ισχύοντα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και της ΓΓΑ και να μην μπαίνει σε κίνδυνο η δημόσια υγεία.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds