Εθελοντισμός

CELEBRATE YOUR SCARS:ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΕVENT ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΗΡΩΙΔΕΣ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

By  | 

Ένα διαφορετικό Φιλανθρωπικό event ιατρικής δερματοστιξίας αφιερωμένο στις ηρωίδες που μάχονται, ή που νίκησαν τον Καρκίνου του Μαστού. Το Celebrate Your Scars είναι μια διαφορετική γιορτή, μια γιορτή χαράς που πραγματοποιείται για 8 η χρονιά από την Medical Tattoo Artist, Ρεβέκκα Γιαννοπούλου με τη συνδρομή πολλών φίλων & υποστηρικτών. Αφιερώνουμε αυτή τη μέρα στη γυναίκα, και στις ουλές της που συμβολίζουν τη νίκη της, τη δύναμη της και την απόδειξη ότι τα πάντα είναι εφικτά. Μετατρέπουμε σημάδια πολέμου σε σύμβολα ειρήνης και ευγνωμονούμε τις γυναίκες αυτές για το απέραντο μάθημα θυσίας, δύναμης και αλληλεγγύης που μας προσφέρουν με τόση αγάπη. Μένοντας πιστοί στο Μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα του Celebrate Your Scars, των οποίων τα έσοδα συμβάλουν εξ ολοκλήρου στην ενέργειά μας για τις ηρωίδες του καρκίνου, η ομάδα μας κατάφερε κατά τη διάρκεια της περσινής εκδήλωσης να ενημερώσει και να περιποιηθεί μέσω αποκατάστασης θηλών ή/και φρυδιών πάνω από 100 γυναίκες.


H tattoo artist, Ρεβέκκα, ζωγραφίζει θηλές και χαρίζει χαμόγελα σε νικήτριες του Καρκίνου του Μαστού

Σχετικά με τη Ρεβέκκα Γιαννοπούλου: Είναι η εμπνεύστρια, το μυαλό και η καρδιά αυτής της μεγάλης γιορτής. Όπως λέει χαρακτηριστικά: «Η αναδόμηση της θηλής είναι μία πολύ λεπτή υπόθεση διότι συνδυάζει τέχνη και λεπτότητα. Όταν έχει έρθει η ώρα να τελειοποιήσει μία γυναίκα το στήθος της, μετά από σοβαρές επεμβάσεις, έχει ήδη ταλαιπωρηθεί αρκετά, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Στόχος μας είναι να τη μεταφέρουμε από τον κόσμο της ιατρικής στο κόσμο της ομορφιάς. Το Celebrate Your Scars είναι μια μέρα όπου η αναδόμηση σε θηλή, θηλαία άλω και φρύδια γίνεται ΔΩΡΕΑΝ. Καλλιτέχνες ενωνόμαστε για να βάλουμε την τέχνη μας στην υπηρεσία των ηρωίδων και με θαυμασμό, λαμβάνουμε από εκείνες το μάθημα δύναμης, καλοσύνης, ταπεινότητας που μας προσφέρουν χωρίς να το ξέρουν.

Με μια ματιά: Πρόγραμμα Εκδηλώσεων ➢ Τετάρτη 12 Οκτωβρίου : Για 1η φορά στην Ελλάδα, επίδειξη μόδας με μοντέλα αποκλειστικά ηρωίδες του καρκίνου του μαστού. Την επίδειξη μόδας θα φιλοξενήσει το Brown Acropol, member of Brown Hotels στο εντυπωσιακό Rooftop του με θέα την Ακρόπολη, στις 19:00. ➢ Πέμπτη 13 Οκτωβρίου : ο γνωστός εθελοντής-πεζοπόρος Αλέξης Σοφοκλέους – Βήμα-Βήμα – θα ξεκινήσει να περπατάει για το Celebrate Your scars, ως «ένας άντρας που στηρίζει τις γυναίκες μαχήτριες του καρκίνου του μαστού», από την Ελλάδα ως τη Κύπρο. ΑΦΕΤΗΡΙΑ: Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 11:00 από το Μουσείο Μαραθώνιου Δρόμου Facebook :/http:// https://www.facebook.com/CyprusStepbyStep Youtube channel :https://www.youtube.com/channel Η διαδρομή του : Βήμα-Βήμα για το Celebrate Your Scars –https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1D5i5ZDOMmU7tMewRKpKCsVimgyHGP9s &hl=el&usp=sharing ➢ Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022 : 3ο Ευρωπαϊκό Online Συνέδριο Ιατρικό

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds